Pa, kako je moguće da izgleda ovako dobro?! Seve u kožnom kompletu istaknula bujni dekolte, a u oči su upadale i isklesane noge!

Pa, kako je moguće da izgleda ovako dobro?! Seve u kožnom kompletu istaknula bujni dekolte, a u oči su upadale i isklesane noge!

Severina je u novom nizu fotografija istaknula svoje zavodljive dijelove tijela.

Pjevačica Severina podijelila je niz fotografija na kojima izazovno pozira u kožnom kompletu, a to je bio outfit za nastup u Tuheljskim Toplicama.

Svu pažnju usmjerila je na bujne grudi koje su se isticale u dubokom dekolteu, ali i prezgodne noge, koje su dolazile do izražaja u minici.

Valovita frizura s podignutim prednjim dijelom i srebrne otvorene sandale na petu sjajno su se uklopile u spomenuti stajling, piše showbuzz.dnevnik.hr.

FOTO: FACEBOOK

“Drugovi i drugarice, zabava može početi…” poručila je u opisu.

“S tobom nikad dosadno, uvijek nas iznenadiš”, “Top”, “Nema se tu što napisati, sve si rekla”, “Svaka vam je na mjestu”, “Prelijepa si bila”, pisali su joj pratitelji.

Inače, Seve je donedavno uživala na Mikonosu, a na svom profilu na Instagramu pokazala je i kako se provela tamo.

Također je u Grčkoj imala priliku upoznati i jednog svjetski poznatog frajera, chefa Nusreta Gökçea, poznatog i kao Salt Bae, te je objavila njihove prisne zajedničke fotografije.

FOTO: SEVERINA