Slavonka koju su proslavile raskošne obline počastila je fanove golišavim prizorima iz kuhinje: ”Chef je rekao da sam ja glavno jelo!”

Slavonka koju su proslavile raskošne obline počastila je fanove golišavim prizorima iz kuhinje: ”Chef je rekao da sam ja glavno jelo!”

Claudia Rivier ušla je u ulogu seksi kuharice pa odradila fotošuting u kuhinji, unatoč velikoj kapici na glavi u prvi su plan ipak dolazile njezine bujne grudi.

Jedna od najpoznatijih Slavonki Claudia Rivier uskočila je u ulogu seksi kuharice pa pratitelje počastila novim fotografijama iz kuhinje.

Claudia je za Instagram pozirala u ružičastom kupaćem kostimu, a na sebi je nosila još samo gaćice i kuharsku kapu koja je bila velika, ali svejedno nije do izražaja dolazila od bujnih grudi koje je stavila u prvi plan.

Rivier je objavila dvije fotografije, uz prvu je napisala: ”Chef je rekao da sam ja glavno jelo”, a drugi je opis također bio kreativan: ”Poslužujem tvoje najdraže jelo večeras…”

FOTO: INSTAGRAM

Claudiju na Instagramu prati više od milijun ljudi, a zbog svojih nevjerojatno bujnih grudi, za koje tvrdi da su prirodne, stekla je i svjetsku popularnost.

“Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti sam radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih… I dodatnih 30 kilograma”, napisala je Claudia na svojem profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala kao tinejdžerica.

Mlada Slavonka nametnula se i kao jedna od najseksi navijačica Hrvatske tijekom Svjetskog prvenstva u Katru i opaka je konkurencija Ivani Knoll, piše showbuzz.dnevnik.hr.