Andrea Sunshine (53): Na dan 12 puta masturbiram, višestruki orgazmi su tajna mog izgleda

Andrea Sunshine (53): Na dan 12 puta masturbiram, višestruki orgazmi su tajna mog izgleda

Britanka Andrea Sunshine (53) iz Londona ne skriva od javnosti svoj seksualni život, a već je ranije priznala da je spavala sa više od 720 muškaraca. Otkako se razvela prije više od 18 godina, uživa u ljubavnim avanturama.

Budući da nije tajna koliko je seks dobar za zdravlje, Sunshine je otkrila još jednu tajnu svoje njegovane mladenačke kože.

– Želiš li lijepu kožu? Potrudi se imati lijepe orgazme, naravno! Masturbiram 12 puta na dan. Nema ništa bolje od prirode – poručila je Andrea koja nerijetko savjete dijeli na društvenim mrežama, a javljaju joj se brojni muškarci misleći da je puno mlađa.

– Nitko mi ne vjeruje kad kažem da imam 53 godine budući da moj mladolik izgled i fizička građa kao i koža na licu nadilaze moje godine – kazala je Andrea za Daily Star.

FOTO: INSTAGRAM

Uz dnevne hidratantne kreme, bivša natjecateljica za najljepšu britansku guzu Andrea također pije oko dvije i pol litre vode na dan te redovito koristi kremu za sunčanje, a formulu mladolike kože otkrila je nakon konzultacija s dermatologinjom s kojom je razgovarala o prednostima orgazma.

– Rekla mi je da su orgazmi jako dobri za kožu. Time se povećava protok krvi i uzrokuje širenje krvnih žila, pa koža postaje rumenija. Tada sam otkrila raj – kaže Andrea., prenose 24sata

FOTO: INSTAGRAM