‘JA GA OBIČNO…’: Čolić napokon otkrio što radi s grudnjacima koje dobiva od zaluđenih obožavateljica…

‘JA GA OBIČNO…’: Čolić napokon otkrio što radi s grudnjacima koje dobiva od zaluđenih obožavateljica…

Zdravko Čolić jeotkako se pojavio na estradnom nebu, postao veliki miljenik žena. Legendarni pjevač desetljećima puni sve arene i dvorane gdje god nastupa. Sad je za srpske medije otkrio kako reagira na ponašanje obožavateljica, s obzirom na to da ga često neka od njih časti komadom donjeg rublja.

‘Ja obično taj grudnjak dam svom bubnjaru, to se događa često. Lijep je to događaj. To je nečija emocija i to je lijepo kad eto tako dobijete to usred nastupa. Bože sačuvaj da sam prekinuo koncert zbog toga’, rekao je pjevač.

Podsjetimo, pjevač je u braku sa suprugom Aleksandrom već 22 godine te imaju dvije kćeri. Zdravko je nedavno izjavio da je njegova supruga imala neugodnih situacija s njegovim obožavateljicama, i da je čak jedna nožem isjekla po licu:

‘Puno toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljica i posjekla je po licu. Sandra se izmaknula, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dandanas sjećam toga. Moja žena drugih većih neugodnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca trebaju biti daleko od očiju javnosti’, rekao je Čola u jednom intervjuu., piše story.hr