Žrtva pucnjave u Sisku: Pucao je vani po djeci, sakrio sam ih u tuš-kabinu u kući

Žrtva pucnjave u Sisku: Pucao je vani po djeci, sakrio sam ih u tuš-kabinu u kući

DVOJICA muškaraca ranjenih u nedavnoj pucnjavi u Sisku su za N1 ispričali kako se oporavljaju nakon tragičnog događaja. Riječ je o pucnjavi u kojoj je Nedžad Fetić u Sisku ubio jednu i teško ranio četiri osobe.

U svom pohodu je i zapalio tri kuće. Uhićen je nekoliko sati nakon počinjenja zločina te mu je određen jednomjesečni istražni zatvor.

“Ja čovjeka ne poznajem, nekoliko puta sam ga vidio, nije se družio ni s kim iz naše ulice. Kuću smo kupili prije sedam mjeseci… Nismo imali kontakt”, rekao je za N1 Nedo Šehić, koji je prije 10-ak dana otpušten iz bolnice.

“Pucao je po djeci”

Šehićeve ozljede su bile teške i kaže da su ga liječnici jedva spasili. Zahvalan je liječnicima i osoblju bolnice u Sisku na svemu što su učinili. Tvrdi da su se prema njemu i drugim ozlijeđenima ponašali kao da su njihova djeca, a ne pacijenti.

Šehić je u trenutku napada bio u kući sa suprugom i dvoje male djece. “Izašao sam van, bilo je vani još dvoje djece, od moje šogorice i gospođe koja je poginula. Pucao je po toj djeci, uzeo sam ih i unio u kuću, sakrio sam ih u tuš-kabinu sa suprugom”, ispričao je.

Druga žrtva ozlijeđena dok je pokušavala onesposobiti napadača

U pucnjavi je teško ozlijeđen i Miljenko Komosar kojem je odstranjen dio debelog crijeva. Ozlijeđene su mu i ruke. Kaže da njegov oporavak ide polako.

“Nadajmo se da će to sve u dogledno vrijeme biti bolje. Uspjeli smo preživjeti…Supruga i ja smo pokušali onesposobiti napadača. Tu sam i ranjen. Ona je prva javila policiji, zvala je hitnu, održavala me na životu… Bio sam cijelo vrijeme priseban. Uspjeli su me supruga i medicinsko osoblje održati na životu”, rekao je za N1.