Nives Celzijus (41) objavila nove seksi fotke uz status koji je mnoge zaintrigirao: ‘Ima celulita’

Nives Celzijus (41) objavila nove seksi fotke uz status koji je mnoge zaintrigirao: ‘Ima celulita’

Više od badića u kojem se fotkala, mnoge je zaintrigirao njen status koji je dodala ispod slika. U komentarima su joj se nakon samo par minuta javili brojni pratitelji koji su pisali da je “prekrasna” i “prava žena”.

Influencerica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (41) na društvenim je mrežama otkrila kako trenutno uživa na odmoru u jednom kampu u Dalmaciji. Nakon što se smjestila i opustila odlučila je objaviti fotke na kojima je u badiću. No, više od badića, mnoge je zaintrigirao njen status koji je dodala ispod njih. , piše večernji

FOTO: INSTAGRAM

Nives je nedavno bila u Lici odakle je podijelila i nekoliko seksi fotografija. Nives se skinula u minijaturni smeđi bikini i rashladila u rijeci Korani, a pritom je zavodljivo pozirala.
– Majka priroda – napisala je u opisu fotki kojima je raspametila pratitelje. “Najzgodnija žena Hrvatske”, “Rasna ljepotica”, “To je to, nema dalje”, “Sve se vidi”, neki su od brojnih komentara ispod fotografija koje su unutar jednog dana skupile i preko 17 tisuća lajkova.

FOTO: INSTAGRAM


No, bilo je i onih koji su istaknuli Nivesine nesavršenosti.

– Utješi me kad vidim koliko celulita imaš. Nisam jedina – napisala je jedna osoba, a Celzijus joj je odgovorila:

– Drago mi je. Tu smo da se tješimo, a uostalom celulit je samo dokaz da hedonistički uživamo u životu. 
Osim toga u komentarima se povela rasprava i o mjestu gdje se Nives okupala. Naime, Celzijus je u opisu istaknula da se nalazi u jednom kamping resortu koji inače često posjećuje. Zbog imena resorta, mnogi su došli do zaključka da je Nives u Nacionalnom parku Plitvička jezera gdje nije dozvoljeno kupanje posjetiteljima, a to su joj i poručili u komentarima.

FOTO: INSTAGRAM