Maji Šuput izvirile grudi u neobičnoj haljini, a neki su se i našalili na njezin račun: ”Je l’ na pravoj strani?”

Maji Šuput izvirile grudi u neobičnoj haljini, a neki su se i našalili na njezin račun: ”Je l’ na pravoj strani?”

Maja Šuput nakon malo odmora ponovno se vratila poslu kojeg najviše voli, a za koncert je odabrala zanimljivu haljinicu s prorezima koji su nenamjerno pokazali njene grudi.

Naša pjevačica Maja Šuput nakon odmora s obitelji ponovno se vratila poslu kojeg najviše voli, glazbi, a za koncert je odabrala i mini haljinu u kombinaciji roze i narančaste boje.

Široki donji dio haljine istaknuo je Majine vitke noge, a gornji dio imao je veliki prorez ispod njenih grudi koje su malo i ispale kroz otvor na haljini, piše showbuzz.dnevnik.hr.

FOTO: INSTAGRAM

”Top ljetni stajling, divne ljetne boje na Maji partijanerici”, nahvalila ju je jedna pratiteljica.

”Kao neko dijete, uopće se ne skuži da je Maja”, ”Jako lijepa haljinica, frizura, sve u kompletu”, ”Preslatka Majo!” pisali su ostali.

A jedan komentar se istaknuo. Naime, jedna pratiteljica osvrnula se na Majinu nedavnu nezgodu koja joj se dogodila tijekom nastupa na jednom vjenčanju kad je Maja tek nakon koncerta shvatila da je haljinu obukla naopačke.

”Jel’ na pravoj strani?” upitala je djevojka uz smijeh.

Inače, Maji nikad nije problem pokazati ono što ima, a na njenom profilu mogu se pronaći brojne fotografije u kupaćim kostimima i golišavim haljinama koje ističu Majinu vitku figuru, a u kojima izgleda poput tinejdžerice.