Ella Dvornik oglasila se nakon napisa o bračnim problemima s Charlesom: “Najviše volim probudit se u nedjelju ujutro i čitat…”

Ella Dvornik oglasila se nakon napisa o bračnim problemima s Charlesom: “Najviše volim probudit se u nedjelju ujutro i čitat…”

Ella Dvornik i suprug Charles Pearce više se ne prate na Instagramu i provode ljeto odvojeno, a ona se nakon medijskih napisa o njihovu razvodu oglasila na društvenim mrežama.

Brak Elle Dvornik i Charlesa Pearcea opet je top tema domaćih showbizz medija otkako se doznalo da se par više ne prati na Instagramu.

Dugo nisu objavili ni zajedničku fotografiju, a odvojeno provode i ljeto. Ella je s kćerima Lumi i Balie ljetovala na Braču, kod svoje mame Danijele, a Charles je trenutno s kćerima u rodnom Londonu.

Nakon medijskih napisa o njihovom razvodu, Ella se u pričama na svojem Instagramu oglasila prigodnim napisom Televisa Presenta, motom latinoameričke televizijske kuće koje je najpoznatija po dramatičnim telenovelama.

Zatim je otkrila i da su je u nedjelju ujutro dočekale zanimljive poruke pratitelja, piše showbuzz.dnevnik.hr.

“Najviše volim probuditi se u nedjelju ujutro, popiti kavu prije teretane i čitati vaše pijane poruke koje mi šaljete u inbox nakon 22 sata kada dobijete hrabrosti. Naravno, najjače poruke su između 2:00 i 04:30. Što mene sve dočeka, to nema nigdje”, napisala je Ella u pričama na Instagramu, no nije podijelila sadržaj poruka koje je dobila.

FOTO: INSTAGRAM

O razvodu Elle i Charlesa pisalo se i ranije ove godine, a ona je tada odgovorila na glasine.

“Mi imamo bračni odnos i nevjerojatan je interes za njega”, kazala je Ella u svibnju za Ekran Večernjeg lista.

“Mnogi su ovih dana izvukli iz konteksta izmišljeni sadržaj Alterelle, koja je na Instagramu kako bi promovirala pjesme, te taj sadržaj povezali sa mnom, pa ispali smiješni jer su objavu lika iz metaverzuma koju su vidjeli na profilu izmišljene osobe povezali s mojim životom i napravili fake news”, objasnila je tada Ella.

Ella i Charles zajedno su deset godina, a vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu. Ona je povodom njihove desete godišnjice, koju su proslavili u veljači, objavila fotografiju s vjenčanja i tada ničime nije dala naslutiti da među njima postoje problemi.