Torcida na derbiju organizira dobrotvornu akciju za Slavonce: Nisu zaboravljeni

Torcida na derbiju organizira dobrotvornu akciju za Slavonce: Nisu zaboravljeni

Splitska Torcida oglasila se uoči utakmice Hajduk-Rijeka na Poljudu pozvala je navijače da prije utakmice doniraju novac za Slavonce koji još uvijek zbrajaju štete i suočavaju se s posljedicama strašnoga nevremena.

“Uoči današnje utakmice, prve ovogodišnje na Poljudu i prve u nizu u kojoj će krcati stadion furiozno povesti Hajduk do pobjede, imat ćemo priliku svi zajedno učiniti dobro djelo!

Naši Slavonci, nažalost, još uvijek zbrajaju štete i suočavaju se s posljedicama strašnoga nevremena koje je u kratkom periodu odnijelo godine i desetljeća rada, truda i predanosti i uništilo njihova imanja, polja i domove.

Ajmo im danas pokazati da nisu samo i da nisu zaboravljeni! Na svim ulazima na sjevernu i istočnu tribinu Poljuda nalaziti će se kutije za donacije u koje prije utakmice možete ubaciti svoj doprinos!

Ništa nije malo, svaki euro je bitan i olakšat će im neizvjesnu i tešku svakodnevnicu koja je pred njima i pripomoći u obnovi imanja i kuća. Bila majica, šal, hajdučko srce – obavezni! Ajmo Bijeli!”, poručili su na Facebooku.