Širi se lažna vijest da je umrla Kostadinka Velkovska.

Širi se lažna vijest da je umrla Kostadinka Velkovska.

NEKI hrvatski mediji danas su objavili vijest da je glumica Kostadinka Velkovska umrla. Radi se o lažnoj vijesti koja se proširila prvo po društvenim mrežama, zatim po manjim portalima i na kraju došla do najvećih hrvatskih medija.

Da je Kostadinka Velkovska živa, Indexu je potvrdila njezina snaha.

“Stanje je nepromijenjeno, teško i neizvjesno. Ona se nalazi na Rebru, na odjelu neurologije. 10. srpnja je imala moždani udar i stanje je od tada nepromijenjeno. Nije pri svijesti”, kaže nam snaha Kostadinke Velkovske.

Lažna vijest je, kako nam je potvrdila, krenula od jedne prijateljice glumice, pa su je bez provjere počeli prenositi hrvatski portali. 

Javila se i frendica koja je proširila lažnu vijest

Prijateljica koja je proširila lažnu vijest potom se javila na Fejsu.

“Dragi prijatelji upravo me zvala snaha od Kostadinke. Ona nije otišla zauvijek već je zaspala i u komi je. Zao mi je sto ste drugačije shvatili moju objavu. Bila sam jako tužna dok sam pisala objavu. Kosta mi je bila velika prijateljica….kolegica. suradnica. Kosta veliki si borac izdrži probudi se i podari nam tvoj prekrasni osmijeh. Svi te jako volimo…Obećala sam ti da ćemo skupa provesti starost. Ne smiješ otići, napisala je. , prenosi index