POKOS O ĐEREK ‘Sigurna sam da je beskompromisno poštena, a takve u korumpiranoj kaljuzi nemaju šanse’

POKOS O ĐEREK ‘Sigurna sam da je beskompromisno poštena, a takve u korumpiranoj kaljuzi nemaju šanse’

Nakon što je “revoltirana ustašlukom “u Splitu  objavila fotografije simbola koji je uočila na brodu, Vlatki Pokos Instagram je uklonio objavu zbog, citirala je, ‘slavljenja terorističkih organizacija’. 

‘Eto, nije tako teško zaključiti koji su simboli zločinački i teroristički. To nisu u stanju samo potkapacitirani građani Hrvatske. Ipak, kazneni zakon jasno kaže kakve su kazne za promoviranje fašizma/nacizma i ustašluka. Stoga, očekujem primjerenu kaznu za sve one koji promoviraju isto’, danas je pak poručila. , piše dalmatinskiportal

Usput se osvrnula i na izjavu koju je čula, a koja glasi kako su u ovoj zemlji samo žene hrabre. Složila se s tom konstatacijom i iskoristila priliku za izraziti svoju apsolutnu podršku Maji Đerek, suspendiranoj splitskoj pročelnici za gradsku

Sigurna sam da je beskompromisno poštena i profesionalna, a takvi u korumpiranoj kaljuzi nemaju šanse. Takve žene izložene su degutantnim napadima, omalovažavanjima, uvredama i prijetnjama. Ovo je zemlja u kojoj građane otvoreno vrijeđa samozadovoljni premijer, dok njegovi poslušnici bezočno pljačkaju i uništavaju ovu zemlju. To je Hrvatska. Ovo je zemlja potkapacitiranih političkih poslušnika, lažnih doktora znanosti i izvanrednih profesora, s jedva završenom srednjom školom.

Ljudi mi ‘dobronamjerno’ govore da šutim jer u Hrvatskoj je zamrla svaka misao o poštenju, slobodi i napretku bilo koje vrste. Hrvatska je potonula u mrkli mrak’, komentirala je Pokos. 

Obrušila se potom i na medije. 

‘Usput rečeno, bijedni hrvatski mediji po običaju krivo prenose svaku moju rečenicu. Evo i pojašnjenja jer su previše glupi, očito, da bi shvatili da mi je drago što je Insta uklonio moje objave. To je dokaz da je lako prepoznati zločinačku simboliku’, poručila je.