Naš mladi glumac ne može izbjeći usporedbe s iskusnijim kolegom i miljenikom žena: “Naravno da mi laska, ali…”

Naš mladi glumac ne može izbjeći usporedbe s iskusnijim kolegom i miljenikom žena: “Naravno da mi laska, ali…”

Konstantin Haag otkrio je što misli o usporedbama s Momčilom Otaševićem, s kojim glumi “Kumovima”, a najavio je i uzbudljivu novu sezonu najgledanije hrvatske serije.

Mladi glumac Konstantin Haag osvojio je simpatije domaće publike kao Zlatan Bogdan u hit-seriji “Kumovi”.

Novi nastavci najgledanije domaće dramske serije gledatelje očekuju u programu Nove TV već ove jeseni, a na setu, pred odlazak na ljetni odmor, glumci snimaju punom parom.

Pred kraj finala sezone serije, gledatelji su svjedočili Zlatanovom napuštanju Zaglava i odlasku u Argentinu, što ih je sve poprilično ražalostilo. No, na sreću gledatelja, jedan od omiljenih likova ponovno se vraća u novim nastavcima ‘Kumova’, piše showbuzz.dnevnik.hr.

“Mislim da će Zlatanov povratak biti prilično zanimljiv, ali zašto to mislim, otkrit ćete sami”, najavio je.

Kaže i da na setu vlada odlična i vesela atmosfera.

“Ljudi često pjevuše, a to mora biti dobar znak. Uvijek je simpatično snimat jer i dok se pripremamo za snimanje, bude puno smijeha”, govori Konstantin, a priznao je i da se još nije navikao na popularnost koju mu je donijela uloga u najgledanijoj hrvatskoj seriji.

“Na to se ne možeš naviknuti, ali gledatelji su nam jako važni. Na kraju krajeva, zbog njih i zbog sebe radimo ovaj posao. Uvijek se nađe vremena za selfie ili kratku konverzaciju”, ističe.

Očekivano, obožavatelji ga često poistovjećuju i s likom koji glumi u seriji.

“Uglavnom mi se obrate sa Zlatane”, kaže glumac, kojemu to ne smeta.

Osim sa Zlatanom, Konstantina često uspoređuju i s kolegom iz serije i miljenikom žena Momčilom Otaševićem, a evo što on o tome misli.

“Slični smo po boji kose i po konstituciji, ali vrlo smo različiti karakteri. Naravno da mi laska. Momčilo je ipak vrlo uspješan u svom poslu”, priznaje glumac.

Zanimalo nas je i hoće li ovo ljeto naći vremena za odmor i kakvi su mu planovi.

“Odmoriti ću se u pauzi od snimanja u Primorju ili Dalmaciji, kod obitelji. Jedva čekam ići na more. Možda i prespavati u nekoj uvali. Vidjet ćemo”, otkrio je.