Marko Livaja otvorio novi biznis. Postao je vlasnik kultnog restorana na splitskim Gripama

Marko Livaja otvorio novi biznis. Postao je vlasnik kultnog restorana na splitskim Gripama

Najveća zvijezda splitskih bijelih odlučila je pokrenuti svoj posao za kojeg se spremala već neko vrijeme

Po Splitu se puno pričalo o tome da će Hajdukov kapetan Marko Livaja započeti novi posao, a sada je to postalo i službeno, hrvatski nogometaš bacio se u poduzetničke vode. Naime, postao je vlasnik kultnog restorana Duje na splitskim Gripama, javlja Slobodna Dalmacija.

Nogometno-ugostiteljski transfer odvijao se zadnju godinu dana, otkada je Livaja uz pomoć dosadašnjeg vlasnika “Duje”, jednog od najkarizmatičnijih splitskih ugostitelja Marija Matijaševića, sa svojom ekipom polako počeo ulaziti u posao, piše već spomenuti dobro upućeni izvor. 

Više od 30 godina obitelj Matijašević vodila je restoran smješten na južnoj strani male dvorane sportskog centra Gripe. Od pizzerije nastao je jedan od najpoznatijih i splitskih restorana – Duje. Vlasnici su uvijek isticali kvalitetu usluge i jamstvo kvalitetne hrane

– Restoran Duje je već godinama jedan od vodećih splitskih restorana u izborima stručne gastronomske kritike i zadovoljnih posjetitelja. Dugogodišnje obiteljsko iskustvo, izbor najboljih namirnica i čuvane tajne pripreme stvorili su od Restorana Duje kultno mjesto splitske i hrvatske gastronomije. Veliki izbor inovativnih i tradicionalnih hladnih i toplih predjela, s posebnim naglaskom na tjestenine, rižote, mesna i riblja jela pružaju mogućnost uživanja i najzahtjevnijim sladokuscima – napisali su o restoranu Duje.