Nakon duge vožnje taksist ostao bez zarade: Vozio ih od Zagreba, a onda su ga na bizaran način opljačkali

Nakon duge vožnje taksist ostao bez zarade: Vozio ih od Zagreba, a onda su ga na bizaran način opljačkali

Zagrebački taksist ostao je bez svoje zarade i novca, a sve se dogodilo u subotu oko 23 sata, nakon što je kod Arena centra pokupio tri muškarca koje je zatim odvezao do Kuršanca.

Dolaskom na odredište, dva su putnika koju su se nalazila na stražnjim sjedalima izašla iz auta. Treći, koji je trebao platiti prijevoz, je iz vozila pobjegao tako što je iz kontakt brave izvadio ključ te je kroz vrata izašao preko vozača pri čemu je iz pretinca ukrao novčanik s nekoliko stotina eura.

Kroz nekoliko sati policijski službenici su uhitili 22-godišnjaka sa šireg područja Čakovca te je utvrđeno da je počinio kazneno djelo Teške krađe, dok je s uhićenim 18-godišnjakom i 19-godišnjakom sa šireg područja Čakovca počinio i kazneno djelo Prijevare.

Policija sumnja da su isti 22-godišnjak i 19-godišnjak s još jednim 18-godišnjakom i maloljetnikom prošle srijede oko 23:40 sati u Kuršancu provalili u trgovini  gdje su ukrali prehrambene proizvode, razna pića i cigarete u vrijednosti više stotina eura.

Protiv tih mladića će se nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznena prijava zbog počinjenja kaznenog djela Teška krađa, dok su 22 i 19-godišnjak predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske., doznaje dnevnik.hr