Veliki tjedni horoskop: Bik na poslu treba biti oprezan, a Raka će obuzeti nesavladiva strast

Veliki tjedni horoskop: Bik na poslu treba biti oprezan, a Raka će obuzeti nesavladiva strast

Ovan 21. 3 – 20. 4.

Posao – Predočite li svoju poslovnu viziju ili projekt, naići ćete na odobravanja. Želite li provesti u djelo krupniju promjenu u organizaciji poduzeća ili svog odjela, šefovi će vam dati zeleno svjetlo.

Ljubav – Djeca će biti spona koja će vas zbližiti s partnerom ili odvesti u bračnu luku. Mlade Ovnice osjetit će potrebu za majčinstvom, dok će se roditelji posvetiti svojoj djeci i pomoći im da donesu važne odluke. Samci bi ovog tjedna mogli ući u vezu.

Zdravlje – U odličnom ste razdoblju, iako povremeno možete osjetiti sniženo raspoloženje. Psihofizički ste vrlo aktivni, ali i izdržljivi. Uživate u mnogobrojnim zbivanjima i niti jedan napor vam ne pada teško., donose 24sata

Najbolji dan: 29. srpnja

Najlošiji dan: 24. srpnja

Bik 21. 4. – 21. 5.

Posao – Nadređeni bi mogli biti loše volje pa je najbolje da im ne budete na putu, a ako ne možete izbjeći susrete, nemojte produbljivati odnos niti proširivati teme. Izbjegnite radikalne odluke jer neće dobro završiti.

Ljubav – Imat ćete osjećaj da vam nešto nedostaje i da ste neprestano korak do potpunog ljubavnog ispunjena. Kopkat će vas ljubomora. Pribojavat ćete se da se trenuci zadovoljstva ne rasprsnu. Prihvatite stvari kakve jesu jer ih nema potrebe mijenjati.

Zdravlje – Bikovi još uvijek osjećaju psihički umor pa bi bilo odlično kada biste već ovog tjedna mogli na ljetovanje. Potrebna vam je promjena koja će vas napuniti pozitivnom energijom. Pripazite se jakog sunca – zaštitite se!

Najbolji dan: 23. srpnja

Najlošiji dan: 26. srpnja

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Posao – Ozračje u poslu bit će ugodno, a cijela će radna sredina djelovati kao uhodani mehanizam. S kolegama ili podređenima razumijevat ćete se bez mnogo riječi, a s nadređenima nećete imati mnogo dodira.

Ljubav – Stalne veze prolazit će kroz skladno razdoblje. Povremeni poremećaji bit će vezani uz neke vanjske okolnosti ili diobu obiteljskih obaveza. Nemojte dopustiti da vam se roditelji i prijatelji upleću u brak. Blizanci samci će se s vrućim SMS – ovima s nekim dopisivati.

Zdravlje – Puni ste energije koja vas pokreće na sve strane, stoga ne čudi što povremeno osjećate iscrpljenost. Zbog Marsa
u znaku skloniji ste nervozi i upalama. No dobrim raspoloženjem rastjerujete sve bolesti.

Najbolji dan: 25. srpnja

Najlošiji dan: 29. srpnja

Rak 22. 6. – 22. 7.

Posao – U profesionalnom životu ste u razdoblju ostvarenja planova, širenja poslova i većeg utjecaja na ljude s kojima surađujete. Ako se neki planovi ne odvijaju kako treba, strpite se jer ste nadomak cilju.

Ljubav – Ovo će za mnoge Rakove biti tjedan novih ljubavi. No buđenje osjećaja neće biti uobičajeno, više će nalikovati na eksploziju ljubavi te na pomaknuto stanje tijela i duha. Obuzet će vas nesavladiva strast koju ćete teško moći kontrolirati.

Zdravlje – Osim nemira i tjeskobe sa zdravljem nećete imati većih tegoba. Godit će vam svaka promjena pa ako sada planirate ljetovati, napravili ste odličan izbor. Godit će vam blizina mora i redovito plivanje.

Najbolji dan: 27. srpnja

Najlošiji dan: 24. srpnja

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao – Planeti će vam omogućiti da sjajno koristite poznanstva, povoljne okolnosti i ponuđenu protekciju ili zaštitu. Riječima, odnosno argumentima, pobjeđivat ćete protivnike i konkurenciju.

Ljubav – Merkur u vašem znaku bit će vaš kvalitetan vodič kroz ljubavni labirint. Kad ne budete bili u stanju dokučiti partnerovo ponašanje, proradit će racionalnost koja će svim Lavovima omogućiti da stave stvari na njihovo mjesto i pronađu najbolje rješenje.

Zdravlje – Naklonjeni planeti pobrinut će se da vam ne nedostaje zabave i dobrog društva. No zdravlje vam je i dalje osjetljivo, ali ne više kao prošlih tjedana. Lagano ste u poboljšanju, no pazite na tlak.

Najbolji dan: 28.srpnja

Najlošiji dan: 26.srpnja

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Posao – Mnogo vremena provodit ćete u zatvorenom prostoru i neće vam se dati izlaziti na stanku ili izvan ureda. Odgovarat će vam tišina pa ćete od kolega tražiti da vas što manje uznemiruju i propitkuju.

Ljubav – Nesklona Venera bit će krivac za vaše promjene raspoloženja, ali i sklonosti da se bez očitog povoda posvađate s partnerom. Mogli biste iz hira prekinuti vezu još u njezinim počecima. Slobodnim Djevicama savjetujemo da izbjegavaju nepouzdane i prevrtljive pojedince.

Zdravlje – Mnogo spavanja i zdrava prehrana, bit će dobar recept za zdravlje. U protivnom biste se mogli previše iscrpiti jer ste u razdoblju povećanog stresa. Pripazite na hormone, a na sunce idite u sigurne sate.

Najbolji dan: 23.srpnja

Najlošiji dan: 29. srpnja

Vaga 23. 9. – 22. 10.

Posao – Zauzmite odlučan stav i pokažite da ste neovisni i samostalni te da ne pripadate niti jednom klanu ili ekipi. Preuzimajući odgovornost, povećat ćete ugled u očima ljudi do čijeg mišljenja držite.

Ljubav – U razdoblju ste osjećajnog ispunjenja, pa će vam se problemi i ljubavni nedostaci činiti kao daleka i nepovratna prošlost. Osamljene Vage će se naći na pragu nove veze, a zauzeti će poboljšati odnos s partnerom. Nekima je moguć flert na radnom mjestu.

Zdravlje – U dobroj ste fizičkoj kondiciji, no psihički ste i dalje u minusu. Intelektualni poslovi vas previše umaraju pa se najbolje možete odmoriti spavanjem. Nećete dobro podnašati sparine, pijte mnogo tekućine!

Najbolji dan: 24. srpnja

Najlošiji dan: 23. srpnja

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Posao – Zvijezde će Škorpionima komplicirati situacije vezane uz novac i financije. Neke uplate mogle bi se pokazati spornima, ili bi vam netko mogao pokušati ‘minirati’ ostvarivanje financijskih planova.

Ljubav – Mogli biste krenuti na zajedničko ljetovanje s partnerom i upoznati njegovu rodbinu. Oboje ćete raščistiti nejasnoće iz prošlosti koje će se, s vremena na vrijeme, pojavljivati u obliku vaše ili partnerove bivše ljubavi. Ne pridajte tome pozornost.

Zdravlje – Prštite energijom i entuzijazmom. Posjet teretani ili fitness centru, bit će idealan način da potrošite višak energije. Nepovoljan Venerin utjecaj mogao bi vam priskrbiti tegobe s grlom. Nemojte piti previše hladna pića.

Najbolji dan: 27. srpnja

Najlošiji dan: 25. srpnja

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Posao – Tjedan je pogodan za izviđanje i sve ostalo što se može podvesti pod “prikupljanje poslovnih informacija”. Uspjet
ćete doznati nečije stvarne nakane i tako ga preduhitriti.

Ljubav – Partner će više cijeniti vaše mišljenje i tražiti od vas savjet, što nije uvijek njegov običaj. Moguće je uspješno ostvarenje zajedničkih ambicija. Izvrsno ćete se slagati s djecom. Slobodnim Strijelcima slijede dani susreta i telefonskih poziva.

Zdravlje – Izgledni su problemi sa žgaravicom ili opstipacijom. Jedite više jogurta i žitarica i nemojte zaboraviti piti dovoljno tekućina. Ako ste na moru, pazite se alergija na ubode insekata i ne pretjerujte sa sunčanjem.

Najbolji dan: 29. srpnja

Najlošiji dan: 26. srpnja

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Posao – Kontaktirat ćete s velikim brojem ljudi, možda održati javni govor, objaviti knjigu ili na neki drugi način skrenuti pozornost na sebe. Poslovna vijest koja će usrećiti Jarčeve dolazi potkraj tjedna.

Ljubav – Ako vam je do pustolovine, vaše želje bit će ispunjene. Nevjera vam neće biti ništa neprihvatljivo. Mogli biste se upustiti u uzbudljiv odnos sa znatno mlađom osobom suprotnog spola. Izgarat ćete od želje da se ponovno susretnete i zagrlite.

Zdravlje – Više kretanja, zabave i lagane rekreacije oslobađat će vas napetosti. Moguće je prolazno depresivno raspoloženje praćeno nervozom i umorom. Nemojte utjehu tražiti u alkoholu ili sredstvima za smirenje.

Najbolji dan: 23. srpnja

Najlošiji dan: 28. srpnja

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Posao – Pred vama je tjedan povećanog obima radnih zadataka. Posla će biti preko glave, ali vam to neće teško padati. Baš naprotiv – na radnome mjestu ćete se odlično snalaziti. Mijenjat ćete odsutnog kolegu.

Ljubav – Bližnji će biti prepuni prohtjeva, gosti dolaziti nepozvani, a partner zadubljen u svoje misli ili odsutan zbog poslovnih obaveza. Na trenutke će se neki Vodenjaci osjećati osamljeno. Samci bi se mogli zagledati u osobu koja plijeni pozornost lijepim izgledom.

Zdravlje – Sportske aktivnosti na otvorenom predstavljat će vam pravo zadovoljstvo. Tenis, nogomet ili jogging bit će idealni načini da se zabavite i očuvate kondiciju. Neke će zubobolja natjerati kod stomatologa.

Najbolji dan: 24. srpnja

Najlošiji dan: 27. srpnja

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Posao – Tjedan je Ribama izvrstan za prikupljanje informacija, za odnose s javnošću, pisanje, putovanja i općenito svaku vrstu komunikacije. Kreativni ste, dobro raspoloženi i komunikativni. Sve vam ide od ruke.

Ljubav – Pod okriljem naklonjenih planeta, mogućnost osjećajnih pogrešaka i propusta svedena je na minimum. Ako nešto doista poželite, sudeći po zvijezdama to ćete i dobiti. Moguće su velike ljubavi, no zbog zanesenosti pripazite se i moguće trudnoće.

Zdravlje – Fizički izgled bit će vam iznimno bitan. Najavit ćete rat suvišnim kilogramima i borama te se pomnije njegovati. Mars vam je nesklon stoga se pripazite ozljeda, upala, ali i opeklina od sunca.

Najbolji dan: 28. srpnja

Najlošiji dan: 23. srpnja