Sevka se pohvalila novom objavom s egzotične lokacije na koju je otišla, a ono što je nosila na sebi izmamilo je gomilu komentara!

Sevka se pohvalila novom objavom s egzotične lokacije na koju je otišla, a ono što je nosila na sebi izmamilo je gomilu komentara!

Severina se javila s otoka Mikonosa na kojem trenutno ljetuje i objavila fotografiju u lila kupaćem kostimu koji je prekrila mrežastom haljinom, njena figura ispod se svejedno savršeno isticala.

Naša pjevačica Severina trenutno ljetuje na Mikonosu u Grčkoj, a vrijeme na plaži iskoristila je i za fotografiranje ispod suncobrana u kupaćem kostimu.

Sevka je nosila dvodijelni badić lila boje na koji je odjenula i mrežastu haljinu, ali ispod nje se svejedno savršeno isticala njena vitka figura.

”Zlatna mriža njenog tila…” napisala je u opisu.

FOTO: INSTAGRAM

A pratitelji u komentarima odmah su se nadovezali na njezine odjevne komade.

”Sireno, ne može tebi mreža ništa”, ”Kanaderi smjer Grčka jer će nastati požar!”, ”Netko je našu Seve uhvatio u mrežu”, ”Tebi sve dobro stoji”, ”Najbolja i najljepša Hrvatica!” pisali su joj.

Prije ovoga, naša pjevačica imala je priliku upoznati i jednog svjetski poznatog frajera, slavnog Nusreta Gökçea, poznatog i kao Salt Bae, te je objavila njihove prisne zajedničke fotografije, piše showbuzz.dnevnik.hr.

Salt Bae je za nju rezao i na svoj način zasolio sočni odrezak, a čini se da je i on uživao u društvu naše pjevačice.

Inače, Severina ima 51 godinu, ali njezine fotografije potpuna su suprotnost godinama, a na izgledu joj zavide i upola mlađe djevojke.