Guze, dekoltei i seksepil ! Lile i Nives u istoj pozi raspametile fanove: ‘To su tijela boginja’

Guze, dekoltei i seksepil ! Lile i Nives u istoj pozi raspametile fanove: ‘To su tijela boginja’

Nives i Lile uživaju u ovim toplim danima, koje većinom provode u kupaćim kostimima. Sada su opet pokazald novi bikini i objavile izazovnu fotografiju

Poznati tijekom ljetnih mjeseci definitivno nisu bili škrti što se seksi prizora na društvenim mrežama tiče. Atributi su ‘letjeli’ na sve strane, a ovo su samo neki od vrelih prizora kojima su nas počastile.

Tako su Nives Celzijus (41)  i  Lidija Bačić (37)  pozirale u gotovo identičnoj pozi na plaži. 

Nives posebno uživa u ovim toplim danima, koje većinom provodi u kupaćim kostimima. Sada je opet pokazala novi bikini i objavila izazovnu fotografiju.

Ono što je privuklo najviše pažnje je njen crni bikini koji je jedva obuzdao njene bujne obline i grudi. Kosu je pokupila u dvije pletenice pa su neki komentirali kako izgleda ‘kao curica’., prenose 24sata

24sata
FOTO: INSTAGRAM

Svega nekoliko sati nakon Lile je objavila fotku u identičnoj pozi, a u opis objave napisala ‘dokazano uživo’. 

24sata
FOTO: INSTAGRAM

Lile je pokazala svoje isklesano tijelo, a nju također krase obline koje često pokazuje na društvenim mrežama. Pjevačica na fotografiji sjedi na kamenu kraj mora s raspuštenom kosom i sunčanim naočalama, a glavu je spustila prema dolje. Guzu je stavila u prvi plan, što je sastavni dio gotovo svake Lidijine fotografije.