Opet Jandroković i Ćipe: Jučer gaćice, danas sam vam sladak, malo ste mi neobični

Opet Jandroković i Ćipe: Jučer gaćice, danas sam vam sladak, malo ste mi neobični

I u subotu je došlo do zanimljive izmjene na relaciji Stipo Mlinarić – Gordan Jandroković. Opet su se spominjale gaće predsjednika Sabora, koliko god bizarno zvučalo.

Naime, Mlinarić (DP) je drugog dana izvanredne sjednice, posvećene aferi plin, poslao poruke da se sve kriminalne radnje procesuiraju pred hrvatskim sudovima. 

“Ali političku odgovornost za ovo stanje snosi Andrej Plenković jer je on postavio i ministra gospodarstva Davora Filipovića Franu Barbarića. I te vaše unutarstranačke obračune nemojte raditi preko hrvatskih građana, nemojte da to plaća hrvatska sirotinja koja radi za 650 eura i manje”, dodao je Mlinarić. 

“Gospodo iz HDZ-a, da vam je to netko govorio za Ivu Sanadera dok je bio na vrhuncu moći, isto bi skakali kao i za vrijeme Plenkovića”.

Oglasio se i predsjednik Sabora. 

“Postavljate pitanje gdje je Vlada. Vlada je tu, predlagatelja nema. A gdje je Penava, muči me to, gdje je Penava, jo,jo, jo, ako se sjećate te pjesme”.

Javio se i HDZ-ov Josip Borić koji je rekao da je Domovinski pokret zadnji koji bi trebao govoriti o unutarstranačkim sukobima. 

“Sjećam se njegovog upisa na Facebooku kad je napisao ‘Miro je moj brat’. Ostavio je Miru na prvom zavoju, skinuli su mu ime iz naziva stranke, predlažem da to bude DP-PPD pa sve štima”, kazao je Borić.

Mlinarić ga je ignorirao. 

“Borića uopće neću komentirati, ali ću vas komentirati, vi ste mi, ovako, slatki”, kazao je Mlinarić.

Na to su se zastupnici nasmijali.

“Jučer ste imali s gaćicama, danas sam vam sladak, malo ste mi neobični”, odgovorio je Jandrović. 

Mlinarić je nastavio: “Sad bih vam nešto rekao, ali nije za javnost. Gdje je Penava, Penava je u prigradskom naselju Sotin koje je jučer doživjelo nevrijeme, za razliku od vas koji se sprdate s hrvatskim ljudima”. 

“Nismo mi sazvali ovu sjednicu, ima Hrvatska važnijih problema od ovih, nije samo Penava tamo, nego i drugi”, uzvratio je Jandroković. , piše direktno