Mostovac se rugao najavama oluje koja je ubila četvero ljudi, mislite li da se ispričao? “Ekipa opet plaši ljude. Šire paniku i strah”

Mostovac se rugao najavama oluje koja je ubila četvero ljudi, mislite li da se ispričao? “Ekipa opet plaši ljude. Šire paniku i strah”

Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić ismijavao je upozorenja da Hrvatskoj stiže snažna oluja. Ni danas kad su ga mnogi prozvali nije se ispričao. Naprotiv.

Dio javnosti pita se zašto Ravnateljstvo civilne zaštite nije poslalo SMS-om upozorenje da u Hrvatsku stiže snažna oluja. S druge pak strane, Mostov saborski zastupnik Marin Miletić objavio je status na Facebooku u kojemu je prozvao medije zbog dijametralno suprotne stvari – zašto šire paniku.

“Jutarnji list kaže da nam dolaze superćelijske oluje snage atomske bombe. U nadnaslov stavljaju crvenim slovima DRAMATIČNA PROGNOZA”, napisao je.

“Ekipa opet plaši ljude. Šire paniku i strah. To su svjesno i namjerno činili tijekom plandemije. Sada okreću priču prema strašnim olujama radi klimatskih promjena. Što mislite, kada će doći trenutak da nam ovi opskurni ljudi ne pokušaju nametnuti 15′ gradove i klimatske lockdowne za spas planeta?” pitao se Miletić.

Panika i strah koje su širili domaći mediji očito baš i nije bila tako strašna, bila je čak i nedovoljna jer su se u trenutku kada je nastupilo nevrijeme mnogi našli na ulici, što je naposljetku imalo i tragičan ishod. 

“Prozivaju me klimatski fanatici i ljevica koja je ostala bez svog sadržaja”

Možda biste pomislili da će se nakon toga korisnik riječi “plandemija” ispričati svojim pratiteljima, ali ništa od toga. Danas je još snažnije opleo po ljevici, klimatolozima, medijima…

“Klimatski fanatici i ljevica koja je ostala bez svog sadržaja jer radnička prava više ne smatraju seksi temom pa su se prebacili na woke agendu i zeleni totalitarizam prozivaju me jer sam kritizirao novo plašenje naroda bombastičnim najavama superćelijske oluje, snage atomske bombe, kako su pisali mediji”, napisao je danas.

“Ova zagrebačka oluja bila je jako opasna, ali, Bogu hvala, nije imala niti mrvicu snage atomske bombe jer bi sve završilo mnogo, mnogo stravičnije”, dodao je., prenosi dnevnik.hr