Selak Raspudić: Neugodno mi je izaći pred građane i reći da mi sada odlazimo na odmor, a gori u državi. To nije fer

Selak Raspudić: Neugodno mi je izaći pred građane i reći da mi sada odlazimo na odmor, a gori u državi. To nije fer

Saborskim zastupnicima je počelo dugo toplo ljeto, a u klupe će tek za dva mjeseca. Neki u oporbi se protive takvom načinu (ne)rada.

“Meni je doista neugodno izaći pred građane i reći evo mi sada odlazimo na odmor, a gori u državi tako da smatram da to definitivno nije fer prema građanima”, rekla je Marija Selak Raspudić (Most).

Slaže se i Ivana Kekin (Možemo). 

“Ja se za početak nadam da neće biti odmarajuće i da ćemo imati izvanrednu sjednicu Sabora. To je prva stvar koju bih htjela, a također uvijek ima posla i mimo Sabora, znate i sami, i stranačkog i pripreme, čeka nas užasno burna jesen i ne vjerujem da će se itko tko se ozbiljno planira baciti u predizbornu godinu odmarati puno ovo ljeto”, napomenula je Kekin. 

U toliko silnog posla saborskih kolega ne vjeruje Stipo Mlinarić (DP).

“To su floskule koje političari vam daju, ja ću vam reći u ovom periodu što ću ja imati konkretno otići ću u Knin, to je moja dobra volja, otići ću u Knin 5. kolovoza i na Sinjsku alku”, poručio je Mlinarić.

Ali, uvjerava – radit će i on.

“Tko želi sa mnom vrlo rado ga pozivam na radove u Vukovar, na obiteljskoj kući, imam puno toga radova, žena je zadala gore nego arhitekt neću stići u ta dva mjeseca”, dodao je.

“Ovo ljeto sam na relaciji Šibenik – Brač, trenutno sam na Braču, akcija je žetva lavande”, rekao je Hrvoje Zekanović (HDS) za Novu TV.