Kostadinka Velkovska završila u bolnici: ‘Rekli su mi da je imala moždani, stanje baš nije dobro’

Kostadinka Velkovska završila u bolnici: ‘Rekli su mi da je imala moždani, stanje baš nije dobro’

Hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica makedonskog podrijetla, Kostadinka Velkovska (74) doživjela je moždani udar. Njena kolegica Marija Sekelez otkrila nam je da je na intenzivnoj njezi u KBC-u Zagreb i u jako je lošem stanju.

– Užas, javili su mi u ponedjeljak da je imala moždani. Tužno je, ona se jako napatila i prošla je dosta operacija u posljednje vrijeme. Sada je na intenzivnoj, nitko ne zna ništa – poručila nam je i otkrila kako su se netom prije toga čule.

– U nedjelju sam je zvala, dogovorile smo se za kavu i kako ćemo se vidjeti – priča nam Marija i dodaje kako su joj onda javili da je njena kolegica u bolnici.

– Nemam riječi, tužno, jako tužno – dodala je.

Inače, Kostadinki su na mozgu odstranili benigni tumor, ali javio se drugi, pa i treći. Početkom travnja otkrila nam je kako je više kod doktora nego na kazališnim daskama, ali je, kako je tada rekla, to neće sputavati u daljnjim planovima.

– Privatno me ne ništa sputava, normalno idem u dućan, skuham si, koncentracija mi je dobra, čujem, vidim, mogu zapamtiti tekst i radujem se svemu što će doći. Svakoj novoj ulozi, svakom projektu – otkrila je tada., doznaju 24sata