Našu pjevačicu zbog novog detalja na njoj nije lako prepoznati na prvu, ali promjenu je zasjenio badić s velikim otvorom na dekolteu!

Našu pjevačicu zbog novog detalja na njoj nije lako prepoznati na prvu, ali promjenu je zasjenio badić s velikim otvorom na dekolteu!

Maja Šuput pozirala u badiću s izrezom na dekolteu, ali i dugačkom plavom perikom s kakvom ju nismo dugo vidjeli.

Maja Šuput počastila je svoje obožavatelje još jednom ljetnom fotografijom, a zbog jednog detalja nisu je svi odmah uspjeli prepoznati., piše showbuzz.hr

FOTO: INSTAGRAM

Maja je pozirala pokraj bazena u crnom jednodjelnom badiću s velikim izrezom na dekolteu, dok je na glavi imala dugačku periku, a pogled je sakrila iza tamnih naočala i šilterice pa ju takvu zakamufliranu nije bilo lako raspoznati.

“Oblačno”, napisala je kratko uz objavu.

“Ljepotica”, “O moj Bože”, “Nadam se da se zabavljaš”, komentirali su njezini pratitelji.

Maja je proteklih nekoliko dana uživala u Istri, odakle se uputila u susjednu nam Italiju te se pohvalila kako s obitelji uživa u Trstu. 

Podijelila je tako niz videa u kojima se šetaju ulicama grada, a zatim je pokazala kako je Blooma privukla ulična glazba pa je odlučio zaplesati. U jednom trenutku pridružila mu se i sama Maja. Dok je Nenad snimao njih dvoje kako plešu, Bloom je na trenutak zastao i kao hipnotiziran pomno pratio dvoje svirača na ulici.

Pratitelji su im u komentarima uputili mnoštvo komplimenata, a svoje oduševljenje ipak su uputili preslatkom Bloomu.

POGLEDAJTE I NAŠ AKTUALNI PODCAST