Pakao u SDP-ovom raju: Klisović kolege optužio za kokošarenje i odrekao se plaće…

Pakao u SDP-ovom raju: Klisović kolege optužio za kokošarenje i odrekao se plaće…

SDP-ov Gordan Maras javio se na fb-u, nakon što se Joško Klisović odrekao plaće od 2.300 eura i nazvao SDP-ovce kokošarima i sitnim dušama:

“SRAMOTA JE OVAKO VRIJEĐATI ČLANICE I ČLANOVE SVOJE STRANKE!

Klisović nakon 2 i po godine želi najednom raditi kao volonter na mjestu predsjednika skupštine. Argumentacija – zbog sitnih duša i kokošara iz SDP-a. Prozvao je članice i članove stranke koju predstavlja. Svoje stranke. Nazvao ih je kokošarima i sitnim dušama.

“Sitne duše i kokošari” su članice i članovi stranke koja mu je, uz osobni aktivizam gotovo nula i osobne rezultate na svim izborima 3 puta slabije od mojih, doslovno sve politički dala u životu – predstojnik ureda Josipovića, zamjenik ministrice Vesne Pusić, saborski zastupnik i na kraju kandidat za gradonačelnika i predsjednik skupštine Grada Zagreba. U SDP-u se na prste jedne ruke mogu nabrojati oni koji imaju ovakvu kolekciju funkcija.

Nikakve veze s politikom nije imao dok ga jedan kolega za rukicu na pragu četrdesetih nije doveo u stranku.

“Sitne duše i kokošari” iz SDP-a su se naradile za Joletove funkcije. “Sitne duše i kokošari” iz SDP-a su smatrali da je častohlepno i nezasluženo sjesti u fotelju predsjednika skupštine nakon 7% na lokalnim izborima i uči u otvorenu koaliciju sa Možemo umjesto da im se da manjinska podrška.

Na kraju vidim da je za njega i Siniša Hajdaš Dončić “sitna duša” jer misli kao i ja.

U svom stilu da bi ostao na mjestu predsjednika skupštine sada žrtvuje “materijal” u plaći. Zadržava, za sada, status, tajnicu i desetine suradnika na plaći, neki utjecaj u Gradu, vozača i ured od 100 kvadrata.

Nisi shvatio Joško. Nije važna tvoja plaća, nego to da to mjesto jednostavno ne pripada SDP-u i postaje mu teret.
Molim te prepusti ga onima koji su aklamacijski dobili potporu na izborima. Hvala!”, piše Maras na fb-u.