Kobna igra: Četverogodišnje dijete u Osijeku upalo u Dravu i utopilo se

Kobna igra: Četverogodišnje dijete u Osijeku upalo u Dravu i utopilo se

Četverogodišnje dijete utopilo se u srijedu oko 14 sati u rijeci Dravi u Osijeku.

Dječak u Donjem gradu u Osijeku igrao se na vodi i nestao. Stajao je na više međusobno povezanih trupaca koji se koriste za plovidbu po rijeci i u jednom trenutku upao u prostor između dvije daske. Njegova majka počela je vrištati i vikati. Vidjela je samo kako je rijeka dva puta izbacila maleno tijelo na površinu vode, nakon čega je dijete nestalo.

Majčine prestravljene krike čuli su stanovnici iz obližnjih kuća i zgrada, a Vuk Ognjenović čistio je svoju terasu u blizini kada je shvatio da se događa nešto vrlo loše. “Čuo sam urlik za urlikom…Bili su jako glasni, gotovo neljudski, i nisu prestajali. Istrčao sam i naišao na ženu koja je bila u vodi gotovo do vrata. Od šoka je nesuvislo pričala.”

Susjeda koja je isto čula urlike i dotrčala uspjela je iz nje izvući da je riječ o djetetu od četiri godine. Mislio sam da sam tražio malenoga desetak minuta, no rekli su mi kasnije da sam tragao za njim više od sata”, prenosi Glas Slavonije.

Na mjesto tragedije ubrzo su stigli policijski ronioci koji su satima pretraživali dio gdje je nestao dječačić, a njegovo mrtvo tijelo pronašli su nedaleko od mjesta nestanka. Što je prethodilo ovoj tragediji, utvrdit će policija očevidom, a majka djeteta vozilom Hitne pomoći prevezena je u Klinički bolnički centar Osijek.