Tko bi joj dao 48 godina? Naša bivša misica oduševila linijom koju je istaknula u uskom kombinezonu

Tko bi joj dao 48 godina? Naša bivša misica oduševila linijom koju je istaknula u uskom kombinezonu

Osim Renate, na partyju su se pojavili i brojni drugi poznati Hrvati i Hrvatice poput pjevačica Lorene Buljan, Domenice Žuvele, Žanamari Perčić, Antonije Dore Pleško, Albine Grčić i influencera Horvata Čagalja

Renata Lovrinčević Buljan (47) naša je poznata fitness trenerica i nekadašnja Miss Universe Hrvatske. Uz to je i majka Borne Buljana (18), vratara Hajdukovih juniora. Zgodna Renata pojavila se s brojnim poznatim Hrvatima na jednom ljetnom partyju u Trogiru, a tom je prilikom na sebi imala pravi ljetni outfit. 

FOTO: INSTAGRAM

Naime, Renata je došla u uskom crnom tankom kombinezonu koji gotovo da je bio i proziran jer je na sebi imao rupice koje su otkrivale sve ispod sebe. Obula je uz njega i crne visoke potpetice, a u ruci je imala pletenu torbu. 

Osim Renate, na partyju su se pojavili i brojni drugi poznati Hrvati i Hrvatice poput pjevačica Lorene Buljan, Domenice Žuvele, Žanamari Perčić, Antonije Dore Pleško, Albine Grčić i influencera Horvata Čagalja. 

FOTO: INSTAGRAM

Renata je nedavno na društvenim mrežama pokazala kako je proslavila 47. rođendan. Zgodna instruktorica fitnesa objavila je video, a u njemu je pored istog bazena na kojemu je bila na partyju, pozirala s balonima dok je bila odjevena u usku haljinu boje limete s dubokim dekolteom. 

VIDEO: INSTAGRAM