Međimurka Marija proglašena europskom prvakinjom u seksu i zaradila vrtoglavu sumu….

Međimurka Marija proglašena europskom prvakinjom u seksu i zaradila vrtoglavu sumu….

MEĐIMURKA Marija Zadravec proglašena je europskom prvakinjom u seksu.

“Još jednom hvala svim ljudima koji su mi bili podrška te dali dovoljan broj glasova za pobjedu. Također, hvala svim medijima koji su popratili ovaj događaj, te veliko hvala Švedskoj Sex Federaciji na bogatoj nagradi. Hvala organizatoru Draganu Bratiću na povjerenju i danoj prilici za sudjelovanje u projektu, te još jedno hvala Žigi Sedevčiću i Dobroj Družbi iz Slovenije koji su me preporučili za ovaj projekt”, napisala je Marija na društvenim mrežama.

U Međimurje se vratila s pobjedničkim peharom i novčanom nagradom od 995.000 eura, piše eMeđimurje

FOTO: INSTAGRAM

Podsjećamo, Marija je predstavljala Hrvatsku na Europskom natjecanju u seksu koje je trajalo dva mjeseca. Sredinom lipnja objavljeno je da su natjecatelji napustili natjecanje u Švedskoj nakon što im organizator Dragan Bratić, inače rodom iz Topuzovog Polja u Bosni i Hercegovini, i Švedska seks-federacija navodno nisu isplatili honorare.

FOTO: INSTAGRAM

Od natjecateljica se tražilo da se seksaju najmanje 45 minuta dnevno, a na ocjenu njihovih seksualnih odnosa utjecali su izdržljivost, tehnika i kreativnost. Natjecateljice su naposljetku tvrdile da su prevarene za tisuće funti. 

Međutim, Europsko prvenstvo u seksu na kraju je ipak imalo proglašenje pobjednice. Iako je na prvenstvu bila svega jedan dan, Marija je dobila najviše glasova publike tijekom natjecanja.