Gost u Makarskoj silovao sobaricu: Jednom rukom držao ju je za rame, a drugom skinuo hlače i tjerao da ga oralno zadovolji

Gost u Makarskoj silovao sobaricu: Jednom rukom držao ju je za rame, a drugom skinuo hlače i tjerao da ga oralno zadovolji

Određen je jednomjesečni istražni zatvor muškarcu iz Banje Luke koji je navodno pokušao silovati sobaricu u hotelu na makarskoj rivijeri, gdje je ljetovao s obitelji.

Gost hotela (33) na makarskoj rivijeri 30. lipnja ove godine u svojoj hotelskoj sobi navodno je silovao 12 godina stariju sobaricu. 

Posljednjeg dana boravka na ljetovanju oko 9.30 muškarac je ušao u sobu hotela u kojoj je sa ženom i dvoje djece odsjedao prethodnih dana. Njegova obitelj spakirala se i taman spremala odjaviti na recepciji.

Prema kaznenoj prijavi koju je policija podnijela splitskom Županijskom državnom odvjetništvu, sobarica je u tom trenutku spremala prostoriju. On joj je počeo pokazivati neko oštećenje na krevetu, a nakon toga na silu ju je počeo ljubiti.

Ona se opirala i tražila od njega da prestane, no on ju je gurnuo na krevet, svojom desnom rukom držao ju je za lijevo rame, a drugom je rukom skinuo hlače i natjerao je da ga oralno zadovolji. Nakon njezina opiranja gurnuo ju je na krevet i silovao, izvijestila je Slobodna Dalmacija.

Sobarica je uspjela pobjeći kada se on okrenuo da ode u WC, a muškarac se nastavio ponašati kao da se ništa nije dogodilo. Proveo je dan s obitelji na plaži, a uhićen je tek kada je pokušao prijeći granicu s Bosnom i Hercegovinom.

Nakon uhićenja muškarac je bio u šoku, tvrdio je da je ranije imao komunikaciju sa sobaricom iz koje je zaključio da je ona zainteresirana za njega. Određen mu je jednomjesečni istražni zatvor iz straha da ne pobjegne u BiH, gdje s obitelji živi u Banjoj Luci.

Njegov odvjetnik Vinko Gušlija za Slobodnu je Dalmaciju rekao da je napad opisan u prijavi fizički neizvediv te da namjerava nevinost svojega klijenta dokazati na sudu.