FOTO ! Najseksi hokejašica na svijetu: ‘Uvijek ću biti kraljica bikinija’

FOTO ! Najseksi hokejašica na svijetu: ‘Uvijek ću biti kraljica bikinija’

Mikayla Demaiter (23) bivša je kanadska hokejašica koja je 2020. godine napustila najdraži joj sport zbog ozljede i posvetila karijeri Instagram modela.

Perspektivna golmanica ‘skrivala’ je lijepo lice ispod golmanske kacige dugi niz godina, a s 19 godina je morala ‘objesiti palicu o klin’ nakon teške ozljede koljena.

Najseksi hokejašica svijeta na Instagramu ima vojsku od 2,3 milijuna pratitelja koje redovito ostavlja bez daha, a posljednjom objavom u crnom bikiniju potvrdila je da joj ne manjka samopouzdanja.

“Držim i uvijek ću držati titulu vladajuće kraljice bikinija”, napisala je Mikayla i pokupila gotovo 180.000 ‘lajkova’ u manje od 20 sati od objave.

“Da, jesi”, “Sve što mogu reći je wow”, “Ti si kraljica mojih snova”, samo su neki od komentara obožavatelja, koji je uspoređuju s Pamelom Anderson.

Podsjetimo, Mikayla se od hokeja oprostila emotivnom objavom na društvenim mrežama.

“Vrijeme je da kažem zbogom hokeju na ledu. Vrijeme je da okrenem novu stranicu u životu, po prvi put mi hokej neće biti broj jedan. Veselim se budućnosti i nadam se da ću raditi s istim žarom kao što je to bilo na hokeju”, napisala je Mikayla., prenose 24sata