Salma Hayek objavila potpuno gole fotografije iz saune, raskošne obline kojima se hvali sakrila je samo ručnikom!

Salma Hayek objavila potpuno gole fotografije iz saune, raskošne obline kojima se hvali sakrila je samo ručnikom!

Salma Hayek javila se fotografijama iz saune u kojoj je bila potpuno gola, a grudi i intimne dijelove sakrila je tek ručnikom.

Seksipilna glumica Salma Hayek i s 56 godina bez problema zavodi muškarce diljem svijeta, a novom fotografijom na Instagramu rasplamsala je strasti po društvenim mrežama.

Salma se pohvalila fotografijama iz saune u kojoj je ležala gola, a svoje grudi i najintimnije dijelove sakrila je tek bijelim ručnicima. Svi koji su vidjeli fotografije nisu se mogli nadiviti Salminoj prirodnoj ljepoti i besprijekornoj figuri koju ima u šestom desetljeću života.

”Prihvaćam iscjeliteljsku moć saune i znojim stres”, napisala je u opisu Hayek.

”Evo kako slomiti Internet”, napisao je jedan od obožavatelja, a drugi su se također nadovezali: ”I ona će napuniti 57 godina ovog rujna…”, ”Pa kakvo savršenstvo, ljubomorna sam.”, , piše showbuzz.hr

FOTO: INSTAGRAM

Glumica se inače svojim atributima često hvali i na Instagramu gdje je milijuni obožavatelja obasipaju komplimentima na račun izgleda, a u šestom desetljeću nosi i titulu seks-bombe.

Od 2009. godine Salma je u sretnom braku s francuskim biznismeom Françoisom-Henrijem Pinaultom s kojim ima i 14-godišnju kći Valentinu Palomu Pinault.

Glumačku karijeru započela je krajem osamdesetih, kada je u rodnom Meksiku dobila ulogu u telenoveli “Teresa”, a Hollywood je osvojila 1995. u filmu “Desperado” nakon čega je njezina karijera doživjela uspon, a dobila je i svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih.

FOTO: INSTAGRAM