Pernar nazivao ljevičare “tifusarima”, evo kako su mu se osvetili….

Pernar nazivao ljevičare “tifusarima”, evo kako su mu se osvetili….

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar požalio se na društvenim mrežama lošom recenzijom na google-u koji je dobio za svoj apartman u Cavtatu…

Objavu prenosimo u cijelosti:

“Htio bi se samo osvrnuti na to što je neki dan jedan ljevičar dao našem apartmanu lošu recenziju na googlu.

Rastužilo me to što je iako nije bio u našem apartmanu niti vidio kako se odnosimo prema gostima napisao da smo loši domaćini.

A sad zamislite sljedeći scenarij, imate gay klub Milk u Dubrovniku, zamislite sad kad bi desničari iz ideoloških razloga išli tamo ostavljati loše recenzije, pisati da tamo ništa ne valja, da je osoblje loše, da je usluga ispod razine itd.

Zar to ne bi bilo ružno od nas? Meni takvo što nikad ne bi palo na pamet jer u mojoj glavi iako mi se određena stvar ne sviđa, iako se s nekim ne slažem, nikad mi ne bi palo na pamet cinkarit tu osobu, tražit od njegovog poslodavca da mu da otkaz, pokušat uništit njegov posao.

I to je razlika između ljevičara i desničara, desničari nisu zagovornici kulture otkazivanja, uništavanja nečijeg života zato jer ta osoba razmišlja drugačije od nas.

Nažalost, ljevičari su netolerantni prema onima koji drugačije razmišljaju, i zato kažem – ako želite živjeti u društvu u kojem nećete bit progonjeni zbog misaonih zločina, izgovorene riječi koja je nekog povrijedila pomognite nam da te ljevičare koji trenutno vode državu i grad, slikovito rečeno skinemo s vrata.” – napisao je …