Andrea s Balkana je puste tisuće eura utukla u filere da bi ovako izgledala, a sad se želi ludo zaljubiti. Traži dečka

Andrea s Balkana je puste tisuće eura utukla u filere da bi ovako izgledala, a sad se želi ludo zaljubiti. Traži dečka

Andrea Ivanova redovito dospijeva na naslovnice zbog svog izgleda, zbog kojeg je potrošila procijenjenih 1800 eura samo na “filere” za jagodice.

Ova perspektivna 25-godišnja bugarska influencerica nada se da će postići novi rekord najvećih obraza na svijetu. Doduše, njezin je cilj izazvao određene probleme, posebno u njezinom ljubavnom životu, pa je tako ranije priznala da se “bori” s pronalaskom ljubavi, unatoč tome što joj muškarci na internetu posvećuju mnogo pažnje, piiše Jutarnji list.

FOTO: INSTAGRAM

Iako je nestrpljiva te se želi “ludo i istinski zaljubiti” što prije, kaže da će joj odgovarati samo netko tko prihvaća njezin izgled u potpunosti.

– Ako sam u vezi s nekim, a on mi kaže da mu je neugodno dok sa mnom hoda ulicom ili javnim mjestima, tada ćemo prekinuti – izjasnila se Andrea.

– Osjećat ću se loše i uvrijeđeno, pa ću onda morati potražiti novog partnera kojeg moj izgled neće smetati – rekla je i objasnila kako bi se voljela ludo i istinski zaljubiti te upoznati pravog partnera za sebe, jer tvrdi da je ljubav “nešto najljepše i najznačajnije na ovom svijetu”.

Andrea tvrdi da je u prošlosti imala “loših” iskustava kada je u pitanju ljubav te se nije osjećala cijenjenom. Sada je zbog toga izbirljivija po pitanju muškaraca s kojima izlazi i naučila je staviti svoje mišljenje na prvo mjesto, odnosno, ispred tuđih.

FOTO: INSTAGRAM

– Imala sam partnere koji su mi savjetovali da promijenim svoj izgled i da ne budem toliko ekstravagantna. Nikad ih nisam slušala i uvijek smo se svađali – objasnila je.

Unatoč negativnim komentarima na internetu, 25-godišnjakinja obožava svoj izgled.

– Ne brinem zbog komentara drugih ljudi, jer imam svoj ukus i vlastite poglede na ljepotu i držim ih se. Svaka osoba bi trebala zadovoljiti sebe bez straha ili brige o mišljenjima drugih, jer smisao života je da budeš sretan – zaključila je.