Skandal u Slavoniji: Osmašice prijavile nastavnika – neprimjereno ih je dodirivao, gledao i slao poruke?

Skandal u Slavoniji: Osmašice prijavile nastavnika – neprimjereno ih je dodirivao, gledao i slao poruke?

Kako su rekli roditelji, o cijelom je slučajurazrednica najprije informirala stručnu službu Škole i ravnateljicu koja je potom slučaj prijavila nadležnim službama. ‘Profesor je još kod nas i provode se daljnji izvidi i u tijeku je kriminalističko istraživanje’, dodali su iz slavonskobrodske policije

Neprimjerene poruke, pogledi i fizički kontakt, razlozi su zbog kojih je nekoliko osmašica razrednici prijavilo nastavnika u jednoj slavonskobrodskoj osnovnoj školi, piše PlusPortal.

Navodno, učenice imaju dokaze za sve, a prema neslzužbenim je informacijama optuženi nastavnik priznao sve osim fizičkog kontakta. Kako su pojasnili roditelji, razrednica je na ove optužbe postupila prema protokolu – najprije je informirala stručnu službu Škole i ravnateljicu koja je potom slučaj prijavila nadležnim službama.

Kako doznaje Danas.hr, nastavnika su, navodno, jučer priveli slavonskobrodski policajci. Kontaktirali smo Policijsku upravu brodsko-posavsku iz koje su nam potvrdili da su dojavu primili iz osnovne škole.

“Profesor je još kod nas i provode se daljnji izvidi i u tijeku je kriminalističko istraživanje. Bit će tu još obavljanja razgovora”, dodali su iz policije.

Optuženi nastavnik radi u još jednoj snovnoj školi u Slavonskom Brodu, ali kako su otkrili iz PU brodsko-posavske, prijavu su dobili samo iz jedne škole.

O cijelom smo slučaju poslali upit i ovoj osnovnoj školi, a odgovor ćemo objaviti po primitku.