Policija riješila slučaj ubojstva mladića (23) u centru Zagreba: Uhićena trojica Afganistanaca

Policija riješila slučaj ubojstva mladića (23) u centru Zagreba: Uhićena trojica Afganistanaca

Tek par dana nakon ubojstva policija je uspjela indentificirati žrtvu koja kod sebe nije imala nikakve dokumente

Zagrebačka policija riješila je misteriozno ubojstvo stranoga državljanina koji je u kasnim večernjim satima 4. lipnja ove godine pronađen teško ozlijeđen ispred napuštene zgrade u Paromlinskoj ulici, a koji je ubrzo, ne dolazeći sebi, preminuo u bolnici u koju je prevezen.

Tek nekoliko dana nakon ubojstva policija je uspjela indentificirati žrtvu koja kod sebe nije imala nikakve dokumente koji bi mogli pomoći indentifikaciji.

Utvrđeno je naime, da je žrtva 23-godišnji državljanin Afganistana, no za sada nismo uspjeli doznati je li mladi Afganistanac u Hrvatskoj imao reguliran status ili se nalazio ilegalno.

Također, obdukcijom je utvrđeno da je usmrćen s više uboda nožem u tijelo, a na mjestu događaja policija je pronašla nož, no nije bilo poznato je li riječ o oružuju kojim je počinjeno ubojstvo ili ne.

Danas je pak zagrebačka policija nakon više od dva tjedna kriminalističkoga istraživanja zbog ubojstva uhitila trojicu državljana Afganistana koji su približno iste starosti kao i žrtva.

Dvojicu od njih, kako neslužbeno doznajemo, osumnjičila je da su zajedno ubili 23-godišnjaka izbovši ga noževima, i to nakon što su ga već prethodno izudarali.

Naime, kako je policija rekonstruirala, trojica uhićenih i žrtva su se poznavali od ranije, te su se u prostoru u Paromlinskoj, gdje su se znali okupljati, posvađali i potukli.

Ozlijeđeni 23-godišnjak je pokušao pobjeći no ubrzo su ga na ulici sustigla dvojica njegovih sunarodnjaka te ga počeli udarati rukama i nogama, a zatim su ga obojica izbola nožem, ostavivši ga da leži u lokvi krvi., doznaje jutarnji