Cure detalji užasa u Zaprešiću: Poznato što se događalo u stanu u kojem je pronađeno tijelo žene i ozlijeđeni muškarac…

Cure detalji užasa u Zaprešiću: Poznato što se događalo u stanu u kojem je pronađeno tijelo žene i ozlijeđeni muškarac…

Stravičan zločin dogodio se u Zaprešiću u ponedjeljak. U stanu je pronađeno tijelo ženske osobe i teško ozlijeđeni muškarac.

U ponedjeljak oko 11 sati u stanu u Ulici Matije Gupca u Zaprešiću pronađeno je tijelo ženske osobe i teško ozlijeđeni muškarac koji je prevezen u bolnicu.

Reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić izvjestio je da zagrebačka policija još uvijek utvrđuje okolnosti tog događaja.

“Prema posljednjim informacijama, negdje oko ponoći došlo je do, prvo verbalnog, a onda i fizičkog sukoba između dvoje supružnika. Riječ je o slabovidnim osobama, tj. ubijena žena bila je slijepa”, rekao je Mikić.

“Sve je kulminiralo u jutarnjim satima kad su njezini roditelji pokušali uspostaviti kontakt s kćerkom i nisu uspjeli. Otac je sam pokušao preko ljestava doći do prvog kata na kojem se nalazi stan njegove kćeri. Nije uspio i alarmirana je policija”, dodao je.

“Kad su pripadnici zaprešićke policije pokušali ući u stan imali su što vidjeti. Očevid na samom mjestu događaja još uvijek traje, utvrđuju se okolnosti”, navodi Mikić.

Susjedi navode da je riječ o mladim ljudima koji nisu bili skloni sukobima.

Žena je imala 30, muškarac ima 29 godina. Muškarac je prebačen s teškim ozljedama u Kliničku bolnicu Sveti Duh. Njegovo je stanje stabilno i više nije životno ugrožen”, kazao je Mikić.

Na terenu je i županijski državni odvjetnik iz Velike Gorice koji rukovodi slučajem. Isključena je mogućnost da je u slučaju sudjelovala treća osoba., donosi dnevnik.hr