Hajduk je jedini hrvatski prvoligaš koji nije čestitao Hrvatskoj

Hajduk je jedini hrvatski prvoligaš koji nije čestitao Hrvatskoj

HRVATSKA se pobjedom protiv Nizozemske nakon produžetaka (4:2) plasirala u finale Lige nacija. Svladala je domaćina, a u borbi za prvi trofej u povijesti igrat će protiv boljeg iz polufinalnog dvoboja između Italije i Španjolske. Svi najveći svjetski mediji su pisali o uspjehu Dalićeve vrste.

Naravno, ona je glavna tema domaćih medija, ali i HNL klubova. Zanimljivo, devet od deset klubova čestitalo je Hrvatskoj na novom uspjehu. To su objavom na društvenim mrežama napravili Dinamo, Rudeš, Lokomotiva, Gorica, Rijeka, Istra, Slaven Belupo, Osijek i Varaždin. Jedini koji to nije napravio je Hajduk. On je umjesto toga objavio kako je vratar Karlo Sentić poslan na posudbu u mađarski Diosgyor. 

Podsjetimo, najbolji igrač Hajduka Marko Livaja odlučio je napustiti kamp reprezentacije par dana prije utakmice s Nizozemskom. To je napravio nakon incidenta na treningu na Rujevici. Tom prilikom navijači su ga vrijeđali na što se on verbalno sukobio s njima. Prema mišljenju većine Hajdukovih navijača, ni Savez ni izbornik nisu stali u obranu svojeg igrača koji se odlučio vratiti u Split.

Dodajmo i da je Hajduk nakon Svjetskog prvenstva u Kataru čestitao Hrvatskoj na bronci., piše index.hr