Spisateljica tvrdi: S 38 godina sam i dalje solo zbog problema koji imaju mnoge žene

Spisateljica tvrdi: S 38 godina sam i dalje solo zbog problema koji imaju mnoge žene

SPISATELJICA Jana Hocking (38) iz Sydneya u Australiji već 12 godina piše o svojim ljubavnim vezama. Izlazila je sa starijim tipovima, mlađim muškarcima, “dobrim dečkima” i ženskarošima, a u svom posljednjem članku za Daily Mail otkrila je da je trenutno solo i iznijela teoriju zašto.

Vjeruje da neprestano lovi “energiju nove veze” (eng. new relationship energy – NRE) i kaže da se s tim problemom bore mnoge žene. Naime, nakon nekoliko mjeseci hodanja s nekim, Jana primijeti da ona početna iskra nestaje i polako gubi interes. “U prijevodu, to je ona želja i strast na početku veze od koje vam klecaju koljena”, objasnila je.

FOTO: INSTAGRAM

“To je nalet uzbuđenja koji dobijete kad vam prvi put netko počne slati poruke. To je prvih nekoliko čarobnih spojeva. To je sjaj u očima kada konačno spavate skupa. To su leptirići u trbuhu. Uzbudljivo je, novo i misteriozno”, dodala je Jana i navela da je NRE ipak okrutna stvar.

Zbog svog problema zatražila je pomoć terapeuta

“Nažalost, čim veza počne biti ugodna, moje zanimanje opada.” Kaže da joj se to nedavno dogodilo dok je hodala s jednim poslovnim čovjekom. Tvrdi da je, osim što joj je bio privlačan fizički, on bio i emocionalno inteligentan i ljubazan.

Međutim, nakon što je par proveo nekoliko mjeseci u vezi, spisateljica priznaje da ga je počela odgurivati. Objasnila je da je žudjela za uzbuđenjima nove veze, što je na kraju dovelo do prekida njihove veze.

Jana tvrdi da želi izbjeći da joj se to događa s budućim muškarcima jer je sada spremna skrasiti se u kasnim 30-ima. Zatražila je pomoć terapeuta da joj pomogne prevladati jurnjavu za energijom nove veze i podijelila savjete koje je otkrila kako bi pomogla svima kojima se ovo događa.

Ljudima je preporučila da se trude stvoriti uzbuđenje u vezama i planiraju zabavne aktivnosti kako bi održavali iskru. Dodala je kako svatko treba ostati prizemljen i uživati u vremenu za sebe. “Nemojte previše razmišljati i nemojte trčati ni za kim”, zaključila je Hocking.

FOTO: INSTAGRAM