Zlatko Dalić: “Mi smo ovdje došli osvojiti medalju, neću nikoga pustiti ranije, nitko ne želi doma”

Zlatko Dalić: “Mi smo ovdje došli osvojiti medalju, neću nikoga pustiti ranije, nitko ne želi doma”

Jedan dan je ostao do dvoboja Nizozemske i Hrvatske u Ligi nacija, pred novinare su sjeli Zlatko Dalić i Luka Modrić.

Odbrojavamo jako malo do utakmice Nizozemska – Hrvatska u polufinalu Lige nacija.

Dan prije utakmice pred novinarima su govorili Zlatko Dalić i Luka Modrić.

Modrića su odmah pitali ostaje li u reprezentaciji, piše gol.dnevnik.hr.

”Vidjet ćemo, trenutno sam fokusiran na Ligu nacija, a o nastavku karijere u reprezentaciji možemo pričati o Ligi nacija, više-manje imam odluku, ne bih je sada ovdje govorio, fokus je na utakmici”, rekao je Luka Modrić.

Pitali su Dalića hoće poslati neke igrače ranije na odmor ako izgubimo polufinale, a on je rekao:

”Ne, ne, mi smo došli ovdje osvojiti medalju, nema govora o tome da ćemo nekoga pustiti doma ili netko hoće ići doma, nitko ne želi doma. Kažem, spremni smo i dat ćemo sve od sebe da je osvojimo”, istaknuo je Dalić.

”Igramo protiv jedne jako dobre ekipe, mlade i talentirane, vraćaju se na stare staze. Bit će jako teška utakmica, igraju kući, no isto tako će biti i naših puno navijača, po meni je utakmica 50-50, na nama je da damu sve od sebe. Radili smo sjajno, dobro se osjećamo i nadamo se da ćemo to pokazati na terenu”, rekao je Modrić, a Dalić je dodao:

“Došli smo u finale. Želimo uživati. Napravili smo sjajan rezultat. Pokušat ćemo sve završiti medaljom. Čeka nas sjajan domaćin, koji je bio u vrhu nogometa. Optimist sam, vidio sam našu energiju i želju. To želimo pokazati. Ovo je sjajan uspjeh”, rekao je Dalić pa komentirao Brozovića.

“Svi smo navijali za Brozovića, nažalost nije osvojio Ligu prvaka. Znate kakav je on, sjajno je igrao u finalu. Počet će protiv Nizozemske, on nikad nije bio upitan”, dodao je hrvatski izbornik.