Vatrena navijačica je spremna za Rotterdam: Kad nas Ivana bodri, osvajamo medalje…

Vatrena navijačica je spremna za Rotterdam: Kad nas Ivana bodri, osvajamo medalje…

Barem je tako bilo na svjetskim smotrama u Rusiji i Kataru, gdje smo osvojili srebrnu i brončanu medalju. Hodočasti Ivana po sportskim terenima diljem svijeta, u zadnje vrijeme bila je na NBA utakmici, a “skočila” je i na utrku Formule 1. Njena navijačka karijera aktivirana je, zapravo, 2014. godine.

– Kako je sve počelo. Brazil 2014., Rusija 2018. i sada Katar. 12. 6. 2014. Brazil – Hrvatska, otvaranje, 15. 7. 2018. Francuska – Hrvatska, finale – napisala je prošle godine prije SP-a u Kataru.

Prisjetila se tako tih početaka iz Brazila, kad njen talent još nije bio prepoznat, kod nas je prošla nezamijećeno.

Tako je otprilike na tom SP-u prošla i reprezentacija, ispala je u skupini s Brazilom, Kamerunom i Meksikom. Mogli bismo to pripisati kao danak neiskustvu, a nešto bi moglo i na konto izbornika, tad je reprezentaciju vodio Niko Kovač (51). Na ovim se prostorima Knoll “ozbiljnije” prati od Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018., gdje smo igrali finale i osvojili srebrnu medalju, što je naš najveći uspjeh.

Vesele joj se i hrvatski navijači, fotografiranje s njom “dobilo je na cijeni”. Nedavno je Ivana bila i u Istanbulu na finalu Lige prvaka, ipak je to prestižna utakmica. No nije joj bilo lako, nije to bila “šetnja”, i “konkurencija” je pokazala zube, moglo bi se i tako to reći. Dakle, Ivanu je zamalo zasjenila stanovita Paola Saulino (33). Talijanka je inače navijačica Napolija, ali došla je pogledati dvoboj Intera i Manchester Cityja. Neki su rekli kako je “bujna Talijanka ukrala svu pozornost”, no objektivniji promatrači ne bi se baš s time složili.

Inače, za ovaj iznimno osjetljivi dio sezone, finale Lige prvaka, pa završnica Lige nacija, Ivana je imala i pripreme. Kako je sama objavile nedavno, osim što je u Miamiju pocrnila, dakle ten je sređen, otišla je i na anticelulitnu masažu. Napisala je i da će u Rotterdamu trebati pomoć.

– Tražim fotografe i videografičare. Javite mi se – zamolila je navijačica., pišu 24sata

VIDEO: INSTAGRAM