Ana Rucner s dečkom objavila velike novosti, odlučila je okrenuti novu stranicu nakon 12 godina!

Ana Rucner s dečkom objavila velike novosti, odlučila je okrenuti novu stranicu nakon 12 godina!

Ana Rucner otvorit će 30. Medulinsko koncertno ljeto sa svojim dečkom i bubnjarem Markom Duvnjakom.

Tradicionalni koncert Ane Rucner “Pozdrav ljetu”, koji se posljednjih 12 godina održavao na dubrovačkom Srđu i ove godine se nastavlja, ali u sasvim novom ruhu i osvježen jednom novom energijom.

Ana će po prvi puta održati svoj tradicionalni koncert u Istri gdje će, nakon 12 izlazaka sunca, po prvi puta svirati u zalasku te tako, na Svjetski dan glazbe, ispratiti prvo ljetno sunce koncertom naziva “Sunset Edition”. Lokacija koju je umjetnica odabrala za ovaj poseban događaj čaroban je ambijent Arheološkog parka Vižula pokraj Medulina, a na pozornici će joj se pridružiti bubnjar Marko Duvnjak, s kojim je i u ljubavnoj vezi.

“Ispratit ću prvo ljetno sunce koncertom koji će započeti njegovim zalaskom, točno u 20.54 minute kada službeno i započinje njegov zalazak. Vrlo je bitna ta minuta početka jer boje neba iz minute u minutu rade čaroliju na nebu, a glazba koju sam pripremila pratit će svaku njegovu promjenu. Svakako, bit će to jedan energičan koncert nabijen emocijom klasične, moderne i pop-rock glazbe. Na pozornici će mi se pridružiti bubnjar Marko Duvnjak koji osim što je sjajan bubnjar također je i sjajan trubač te ćemo zajedničkom energijom, našim instrumentima i dobrom svirkom proslaviti ovaj divan dan, a uz našu dragu publiku, prijatelje i sve goste prekrasne Istre i šire”, najavila je Rucner.

Na koncertu, slušatelji će moći uživati u Aninim i Markovim obradama svjetskih klasika, filmskih hitova, romantičnih melodija te plesnih ritmova i tradicionalnih hrvatskih pjesama.

“Pjesme koje izvodimo naši su zajednički aranžmani u kojima osim bubnjeva sviram i trubu te oboje koristimo i vokalne instrumente tj. glasove, tako da u moru svih naših instrumenata zaista steknete dojam da je na pozornici mini ansambl, a ne samo dvoje glazbenika”, objasnio je Marko.

FOTO: INSTAGRAM