Lara je u showu smršavjela 42 kilograma, otkrila je što danas radi i kako se motivira

Lara je u showu smršavjela 42 kilograma, otkrila je što danas radi i kako se motivira

Najveća motivacija mi je kad pogledam svoju staru sliku i sjetim se kako sam se tada osjećala i koliko mi je bilo teško. U tom periodu bilo mi je teško obavljati i fizičke stvari, ali teže mi je bilo psihički. Ne želim više nikada imati taj osjećaj slabosti – rekla je Lara

Lara Peruško sudjelovala je u prošloj sezoni RTL-ovog showa “Život na vagi”, gdje je ušla sa 122 kilograma, a na finalnom vaganju imala je 79.9 kilograma te je bila jedina žena u finalu šeste sezone. Lara je na težini počela dobivati s 14 godina, te je pokušala kilograme gubiti sama, no nakon što je dobila 30 kilograma, počela je raditi s trenerom. U razgovoru za RTL.hr otkrila je čime se bavi danas. 

– Trenutno stažiram u bolnici za medicinsku sestru. I dalje treniram, nastojim da to bude pet puta tjedno. Preko tjedna idem u teretanu, a vikendom uvijek ubacim kardio, otiđem u dugu šetnju. Period između finala, kad smo otišli doma, uspjela sam sama trenirati i to nisam radila zato što sam ‘morala’ već sam stvarno htjela nastaviti s treninzima i vidjeti nove promjene. Najveća motivacija mi je kad pogledam svoju staru sliku i sjetim se kako sam se tada osjećala i koliko mi je bilo teško. U tom periodu bilo mi je teško obavljati i fizičke stvari, ali teže mi je bilo psihički. Ne želim više nikada imati taj osjećaj slabosti – rekla je Lara koja s trenerom Edom sudjeluje u njegovom projektu ‘Homefit by Edo’.