Luka Modrić pokazao dio slavljeničke atmosfere iz svog doma: ‘Mini Modrić’

Luka Modrić pokazao dio slavljeničke atmosfere iz svog doma: ‘Mini Modrić’

Lukin sin Ivano navršio je 13 godina, a naš kapetan na svojem je Instagram profilu pokazao dio slavljeničke atmosfere.

Naš proslavljeni nogometaš Luka Modrić na društvenim mrežama redovito svojoj djeci čestita rođendane te objavljuje rijetke obiteljske trenutke, a ovoga puta otkrio je kako je njegov najstariji sin proslavio rođendan. Naime, Lukin sin Ivano navršio je 13 godina, a naš kapetan na svojem je Instagram profilu pokazao dio slavljeničke atmosfere.

– Sretan rođendan, moj veliki dječače! Volim te puno! – napisao je Luka uz obiteljske fotografije koje je objavio na svom profilu na Instagramu koju možete pogledati OVDJE. Na fotografijama se moglo vidjeti kako je prosto bio ukrašen plavim balonima i sportskim trofejima, a slavljenik je dobio tortu s likovima nogometaša i zlatnom loptom. Lukini pratitelji u komentarima su Ivanu uputili lijepe poruke. “Sretan rođendan, Ivano”, “Sve najbolje”, “Čestitke”, “Sretan rođendan tvome sinu”, “Mini Modrić”, pisali su svoje želje.

Inače, Luka sa suprugom Vanjom ima još dvije kćeri Sofiju i Emu, a i njihove fotografije Luka obično dijeli na društvenim mrežama kada obilježava neki značajan dan. Tako je i za Emin 10. rođendan u travnju, piše Vecernji.

– 10 je vrlo poseban broj kao što si i ti! Sretan 10. rođendan, moje sve! Puno te volim – napisao je u opisu fotografije na kojoj ga se može vidjeti u zagrljaju kćeri. U komentarima su malenoj Emi pristigle čestitke sa svih strana svijeta.