HOROSKOP ZA 6. LIPNJA: Ovaj znak mogao bi napraviti velike greške na poslu, pazite se!

HOROSKOP ZA 6. LIPNJA: Ovaj znak mogao bi napraviti velike greške na poslu, pazite se!

Ovan 

Posao: Posebnu pozornost morate posvetiti papirologiji, izvješćima i dokumentaciji jer možete nenamjerno napraviti velike greške i propuste.

Ljubav: Povoljan je dan za preuzimanje inicijative za neke konkretne uspješne ljubavne korake. Okolnosti vam idu na ruku.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Drugi radni dan u tjednu većini tipičnih predstavnika astrološkog znaka Bik donosi određeno usporavanje u realizaciji planiranih profesionalnih aktivnosti.

Ljubav: Strpljenje vam danas neće biti jača strana, što se može odraziti na neke nepotrebne verbalne rasprave.

Zdravlje: Mnoštvo različitih činjenica i mozganje mogu preopteretiti glavu.

Blizanci

Posao: Početak radnog dana obećava puno, a na vama je da ga svojim konkretnim doprinosom učinite pozitivnim i uspješnim.

Ljubav: Nedostatak vremena i opterećenost bit će jedan od razloga nedovoljne i neadekvatne komunikacije, kao i vaše nezainteresiranosti da se uopće bavite problemima.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Danas se od Raka puno očekuje na profesionalnom planu. Radne energije treba imati dovoljno, još više požuriti oko nekih pitanja ili poslovnih projekata, jer do mogućnosti realizacije ostalo je još malo vremena.

Ljubav: Astrološka klima je vrlo povoljna za sve vrste društvenih okupljanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Obveze će vas jako zamarati, pogotovo jer će na dnevnom redu biti zaostaci, a možda i neki vaši prošli propusti i pogreške.

Ljubav: Svi predstavnici ovog astrološkog znaka koji žele produbiti i podići postojeće ljubavne kontakte na višu razinu imat će odličan dan, piše Astroputnik.

Zdravlje: Odlično.

Djevica

Posao: Imat ćete osjećaj da se situacije započinju i zaustavljaju te da se oko nekih stvari doslovno vrtite u krug ili da vas druge blokiraju.

Ljubav: Uspijevate izračunati posao i planirano vrijeme s voljenom osobom, što je jako dobro.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Suradnja s nepoznatim osobama doživjet će veliko ubrzanje i trebat će vam sva vaša racionalnost, staloženost i praktičnost da se nosite s hrpom obveza koje će se iznenada nagomilati.

Ljubav: Voljena osoba je fokusirana na svoje planove i prioritete i tek povremeno vam posveti pažnju, što vam nije dovoljno i čini vas nervoznim i neispunjenim.

Zdravlje: Nema značajnijih zdravstvenih upozorenja.

Škorpion

Posao: Obaveze će biti koliko god želite, a možda ćete morati ponoviti neke poteze kako biste mogli završiti ono što ste započeli.

Ljubav: Širite pozitivnu energiju oko sebe i radite na tome da vaš odnos bude još bolji.

Zdravlje: Osjetljivost urinarnog trakta.

Strijelac

Posao: Moguća su kašnjenja ili pomicanja rokova za neke poslove ili problemi s papirologijom. Ništa se ne događa na silu i ne ovisi sve o vama.

Ljubav: Pokušajte se više posvetiti voljenoj osobi, smanjite obaveze i pokušajte pronaći prostora samo za vas dvoje.

Zdravlje: Najviše pažnje posvetite oslabljenom imunitetu.

Jarac

Posao: Neophodna je vaša velika angažiranost, smirenost i spremnost da se prilagodite okolnostima koje su za vas zahtjevne. Možete vi to, imate dovoljno snage i spremnosti.

Ljubav: Provedite što više vremena s voljenom osobom i obnovite neke odnose koje ste zapostavili u obitelji ili među rodbinom.

Zdravlje: Odlično.

Vodenjak

Posao: Očekuje vas ubrzanje, ali i mnoge nepredviđene situacije, kao i komplicirana organizacija obaveza. Iako će sve padati na vas, ne biste trebali imati velikih poteškoća ako se dobro organizirate.

Ljubav: Iskoristite svaki slobodan trenutak da budete zajedno, da promijenite nešto u svakodnevnom životu, da se možda više družite, izlazite.

Zdravlje: Pojačana nervoza može stvoriti probleme sa želucem.

Riba

Posao: Pred Ribama je vrlo naporan dan. Nešto ćete morati ponoviti, nešto ćete morati ispraviti.

Ljubav:. Organizirajte druženje, uživat ćete u širem krugu prijatelja i osjećat ćete se ispunjenije.

Zdravlje: Provjerite krvni tlak.