Socijaldemokrati kritizirali zagrebačku vlast i bivše kolege SDP-a

Socijaldemokrati kritizirali zagrebačku vlast i bivše kolege SDP-a

Održan je Sabor stranke Socijaldemokrati grada Zagreba. Socijaldemokrati se zauzimaju za Zagreb koji je predvodnik, razvijeno i urbano središte, koji svojim građanima pruža sigurnost, perspektivu i kvalitetu života. Na polovini mandata aktualnog gradonačelnika iznijeli su i niz kritika na račun gradske vlasti, kao i bivših kolega iz SDP-a.

– Pa nisu se snašli, nemaju dobar tim. Zadnje dvije godine mandata obilježili su poskupljenja, zaduženja i pogoršanja u svakom smislu. Dakle, u Zagrebu je poskupilo gotovo sve. Pitanje otpada se nije riješilo, to sam spomenuo. Javni parking je poskupio, garaže su poskupile, muzeji, knjižnice, čistoća. Građanima se mažu oči s plavim vrećicama dok se sustavno ne rješava gotovo ništa, istaknuo je Davor Bernardić, povjerenik stranke Socijaldemokrati za grad Zagreb.

– Balon, spin, od tobožnje porezne reforme koja će podići plaće, jedna vrsta obmane. Druga vrsta obmane je npr. ono što smo jučer čuli od predstavnika nekog tko obnaša vlast u gradu Zagrebu, osiguranje besplatnog vrtića za svu djecu u Hrvatskoj. Oprostite molim vas, mi bismo mogli danas reći da ćemo osigurati svakom djetetu raketu da može ići na Mars, izjavio je Davorko Vidović, predsjednik Socijaldemokrata., piše HRT