Zaprešićani bijesni jer im nisu dali na stadion gledati juniore: Jesam li se za ovo borio u ratu?

Zaprešićani bijesni jer im nisu dali na stadion gledati juniore: Jesam li se za ovo borio u ratu?

Unatoč svemu, u Zaprešiću je slavio Hajduk rezultatom 2:0 te time potvrdio ispadanje Inkera u niži rang nogometnog natjecanja, ali pobjeda nije bila dovoljna Bilim Tićima kako bi obranili titulu prvaka

Nikad veći interes nije bio za završnicu juniorske hrvatske nogometne lige. Dok je gotovo 2000 navijača na Maksimiru bodrilo Dinamo protiv Osijeka, na utakmici Hajduka i Inkera potpuno drukčija slika. Naime, na stadionu u Zaprešiću bilo je više osiguranjanego navijača, a razlog je pomalo neobična odluka domaćina da zatvori tribine.

– Izuzetno nam je žao zbog nezadovoljstva i ljutnje navijača, no insinuacije o namještanju utakmice u potpunosti odbacujemo. S obzirom na poznatu situaciju u kojoj se naš novi klub nalazi, nismo u mogućnosti osigurati sredstva za odigravanje zadnje utakmice pred publikom – priopćili su.

Međutim, nisu vrata bila zatvorena samo navijačima Hajduka, već i žiteljima trećeg grada po broju stanovnika u Zagrebačkoj županiji ali i novinarima?! Malo je reći da su Zaprešićani bili bijesni, piše portal 24sata.

– Za ovo sam se ja borio u ratu, da mi ne daju ući na stadion u svom gradu? – rekao je vremešniji gospodin koji je sve skupa ‘poslao u tri pm’, a potom sjeo na moped i otišao dok su se i drugi pitali zašto ne mogu gledati utakmicu na stadionu.

Kako piše, 24 sata, poteškoća s ulaskom imali i novinari kojima je prvo ulaz zabranjen pa su naposljetku pušteni na drugo poluvrjieme, iako je zahtjev za akreditaciju poslan unaprijed.

Unatoč svemu, u Zaprešiću je slavio Hajduk rezultatom 2:0 te time potvrdio ispadanje Inkera u niži rang nogometnog natjecanja, ali pobjeda nije bila dovoljna Bilim Tićima kako bi obranili titulu prvaka. Ona je ove godine pripala mladim Dinamovcima koji su s uvjerljivih 4:1 svladali Osijek.