Zvijezda omiljenih “Kumova” pokazala zgodnog brata, za to je imala itekako dobar razlog: “Ja samo poziram i skupljam lajkove”

Zvijezda omiljenih “Kumova” pokazala zgodnog brata, za to je imala itekako dobar razlog: “Ja samo poziram i skupljam lajkove”

Jagoda Kumrić objavila je na svom Instagramu fotografije s bratom Markom koji je ostvario važan životni uspjeh.

Naša glumica i zvijezda serije “Kumovi” Jagoda Kumrić se na svom profilu na Instagramu pohvalila velikim uspjehom mlađeg brata koji je postao najmlađi doktor znanosti u Hrvatskoj.


“Ovo je moj brat Marko i danas je postao najmlađi dr.sc. među svim dr.med. u Hrvatskoj. Ja samo poziram i skupljam lajkove. Bravooooo”, napisala je ponosna Jagoda., piše showbuzz.hr

FOTO: INSTAGRAM

“Čestitke, bravo”, “Svaka čast”, “Ma ti si nešto”, “Mogu reći iskrene čestitke od srca”, “Bravo Marko”, zaredale su se čestitke njezinih pratitelja.

Jagodu smo gledali u popularnim domaćim serijama, kao što su “Larin izbor”, “Kud puklo da puklo” i “Drugo ime ljubavi”, a “Kumovi” su posljednji u tom nizu.

“Jako me obradovao poziv u seriju ‘Kumovi’. Uvijek sam dosad s Novom TV imala jako lijepo iskustvo i ugodno surađujemo preko 10 godina. Izuzev tog profesionalnog dijela, koncept serije i scenarij mi se odmah učinio vrlo zanimljiv”, kazala je Jagoda za DNEVNIK.HR.

Glumica se 2018. godine ostvarila i kao majka, a priznaje da joj je kćerkica Nastasja promijenila život.

“Njezino rođenje me puno promijenilo. Smirila me i ukazala mi je na životni fokus i koliko sam se prije brinula oko nekih nebitnih stvari. Kad dobiješ dijete, onda ti se iskristaliziraju ove bitne stvari i dobiješ neki životni elan i želju za nešto stvoriti i napraviti. S neke emotivne strane me omekšala i dovela do toga da ne lutam u oblacima, nego da budem prisutna u trenutku s njom. To je sad u najkraćim crtama, ali mogla bi o tome čitav esej napisati”, priznala nam je Jagoda.