Motociklom udarili u auto na autocesti: Smrtno stradala putnica, vozač teško ozlijeđen

Motociklom udarili u auto na autocesti: Smrtno stradala putnica, vozač teško ozlijeđen

Vozač se, kako navode iz Policijske uprave primorsko-goranske, kretao brzinom neprilagođenom uvjetima i stanju ceste, kao i gustoći prometa

Prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala putnica na motociklu dogodila se sinoć na autocesti A7 na području Hreljina. Prema podacima Policijske uprave primorsko-goranske, prometna nesreća dogodila se oko 20 sati. Smrtno je stradala 62-godišnja putnica na motociklu, dok je 64-godišnji vozač teško ozlijeđen.

Vozač je, kako navode iz policije, upravljao motociklom riječkih registracijskih oznaka, krećući se u smjeru Bakra. Kretao se brzinom neprilagođenom uvjetima i stanju ceste, kao i gustoći prometa, uslijed čega je udario u osobno vozilo slovenskih registracijskih oznaka koje se kretalo ispred njega u istom smjeru.

“Nakon udarca došlo je do pada motocikla i ozljeđivanja vozača i putnice, koji su prevezeni u KBC Rijeka gdje je putnica i preminula”, ističe Policijska uprava primorsko-goranska. Za vrijeme očevida, do 22.30 sati promet se odvijao obilaznim pravcima, piše Večernji.hr.