Ima supruga milijunaša i žali se na težak život bogate kućanice: ‘Muž mi kupuje previše stvari…’

Ima supruga milijunaša i žali se na težak život bogate kućanice: ‘Muž mi kupuje previše stvari…’

Bogata kućanica se osvrnula na ‘previše hrane’ jer je jako izbirljiva, požalila se i na mnoge žene koje žele njezinog muškarca koji joj kupuje ‘previše stvari’, a od previše putovanja je jako umorna…

Linda Andrade, koja sebe naziva ‘kućanicom iz Dubaija’, žali se na društvenim mrežama na neočekivane teškoće života u luksuzu.

Otkrila je ‘najgore stvari’ koje dolaze uz brak  s milijunašem – uključujući to da mora stalno izgledati dobro, da uvijek putuje i da se nikada ne može sama odvesti nigdje.

Linda, iako ima samo 23 godine, često svoje pratitelje informira o tome kako je to biti bogata kućanica. Zvijezda društvenih medija, rođena u Jordanu, udala se za bogatog supruga Rickyja, sa samo 19 godina i od tada živi luksuznim životom. Zamijenila je skromniji život u SAD-u, gdje je odrasla dijeleći mali stan sa svojom šesteročlanom obitelji, donosi Daily Mail.

Požalila se da joj muž kupuje ‘previše stvari’ i priznaje da se ‘boji da će je netko opljačkati’.

Međutim, usprkos njezinoj zabrinutosti, čini se da korisnici društvenih medija nemaju previše razumijevanja za bogatu influencericu.

– Prestani se žaliti, daj mi svoj život ako ga ne želiš – poručuju Lindi.

– Koliko možeš biti nezahvalna? – komentiraju.

Započela je priznanjem kako se boji da će je netko opljačkati dok dijeli kratke isječke svojih luksuznih dizajnerskih torbi i skupocjenog nakita . Mnogi, međutim, nisu bili impresionirani.

– Živiš u Dubaiju, tamo te nitko neće opljačkati, pola Dubaija je bogatije od tebe pa se opusti – odgovorili su na njezine ‘muke’.

Potom se domaćica osvrnula na ‘previše hrane’ koja joj je dostupna, a ona je pak, kako kaže, jako izbirljiva, spomenula je i mnoge žene koje žele njezinog muškarca koji joj ‘kupuje previše stvari’. Jedan od posljednjih problema koji je podijelila bio je taj da stalno mora putovati i da ju to umara.

Uz bogatog supruga Rickyja Andradea, Linda je i sama po sebi uspješna vlasnica tvrtke. Ona često promovira suprugovo poslovanje, i nudi poveznice na njegove društvene stranice. Njezine društvene mreže prikazuju glamurozne aventure  na egzotičnim destinacijama diljem svijeta od Maldiva do Havaja i Miamija.

Gledatelji nisu bili nimalo impresionirani Lindinim prigovorima.

– Volio bih da se mogu žaliti na ove stvari. Ne brinem se hoće li me tko opljačkati, već brinem kako ću platiti svoje račune – pisali su.

– Može li mi netko objasniti je li ovo šala ili je ona zapravo tako plitka – pitali su se mnogi.

– Još uvijek pokušavam otkriti je li ovo satira – zbunjeni su.

– Kako stresno djevojko, ja ću zauzeti tvoje mjesto – dodaju., prenose 24sata