Užas kod Koprivnice: Poljoprivrednik djevojčici (12) plaćao seksualne usluge! Ona sve snimala…

Užas kod Koprivnice: Poljoprivrednik djevojčici (12) plaćao seksualne usluge! Ona sve snimala…

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Šokiralo se susjedstvo jednog od mještana sela nedaleko od Koprivnice kada je pretprošli tjedan u njegovu kuću banula policija te ga odmah privela. Nedugo zatim, na vidjelo je izašla strašna istina. Njihov bliski susjed, inače miran poljoprivrednik koji se tek nedavno, u pedesetim godinama, oženio i dobio dijete, optužen je za pedofiliju!

Detalji cijele priče još su nevjerojatniji. Strašna je činjenica da se uhićenom stavlja na teret da je imao redovite seksualne odnose s 12–godišnjom djevojčicom koja živi u njegovom susjedstvu. Dobro upućeni sugovornici govore nam pojedinosti koje su, pokažu li se istinitima, više nego zabrinjavajuće. Naime, uhićeni muškarac je, kako smo naveli, odnose s djevojčicom imao duže vrijeme. Koliko su se dugo i često sastajali nismo uspjeli saznati, ali neslužbene informacije govore da je to trajalo sigurno mjesecima. No, ovdje nije priči kraj.

– Izgleda da je on plaćao te usluge. Radi se isključivo o oralnom seksu, i to u oba smjera. Djevojčica je redovito k njemu dolazila sama, a nakon gnjusnog čina s djetetom, on joj je plaćao – govori nam dobro upućeni mještanin sela u kojem se ova neviđena strahota događala.

Članovi šire obitelji uhićenog objašnjavaju nam da se muškarac nedavno oženio i dobio dijete te da je odlučio prekinuti s ovim kaznenim aktivnostima, ali onda je pošlo po zlu – za njega.

– Znam samo da je rekao da više ne želi to činiti i djevojčici poručio da više ne dolazi, a onda je vrlo brzo došlo do njegovog uhićenja – naveo je naš izvor.

Informacije do kojih smo uspjeli doći upućuju da je djevojčica u nekoliko navrata snimala sam čin – u takvoj situaciji gdje se može vidjeti lice optuženog. Vrlo brzo nakon što je odlučio prekinuti sa susretima, navode nam sugovornici, on je završio na policiji. Susjedi nam govore da s obitelji djevojčice, koja se prije nekoliko godina doselila, nisu imali nikakvih problema i da nisu potpadali pod stereotip koji prati romske obitelji.

U ovoj mučnoj priči ističu se dvije stvari – pokažu li se istinitima.

– Prvo što nas muči i stvara nelagodu je to što je susjed zaista činio ovakve grozote i iskorištavao dijete za vlastito seksualno zadovoljenje. Drugo što nas muči je to što ne znam tko je sve znao za to. Kako je djevojčica primala novac, kome ga je davala, tko joj je rekao da snima, tko je prijavio našeg susjeda? To su sve zabrinjavajuće situacija, bojim se da je ovo dijete iskorištavano u dva smjera. Nadamo se da će policija doći do istine. Željeli bismo znati što se događa u selu, svi imamo djecu, znate kako je… – govori nam jedan od mještana.

Provjerili smo sve ove navode i u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj, no oni su odgovorili tek… – Policijska uprava koprivničko-križevačka početkom mjeseca svibnja ove godine provodila je kriminalističko istraživanje. Vodeći se obvezom zaštite žrtve nismo u mogućnosti iznositi detalje o samom događaju – poručili su.