Neobična policijska akcija na Črnomercu: Lopovi ukrali tri posude za sladoled, ali nisu stigli daleko

Neobična policijska akcija na Črnomercu: Lopovi ukrali tri posude za sladoled, ali nisu stigli daleko

– Nakon dojave o događaju policijski službenici su nedugo poslije počinjenja djela u blizini mjesta događaja uočili dvije osobe za koje su posumnjali da se dovode u vezu s ovim događajem te ih priveli u službene prostorije – navode u zagrebačkoj policiji., doznaje večernji list

Prilično neuobičajena krađa odigrala se jučer usred bijela dana u metropoli. Nepoznati počinitelji iz zasada neutvrđenih razloga stigli su oko 11 sati i 10 minuta do skladišta ugostiteljskog objekta na zagrebačkoj Ilici. No, motiv im nije bio dostava ili nešto slično, već krađa, a plijen ni manje ni više nego tri posude za sladoled.

Kada su ugostitelji primijetili da im nedostaje dio opreme, odmah su alarmirali policiju koja se bacila u lov na počinitelje.

– Nakon dojave o događaju policijski službenici su nedugo poslije počinjenja djela u blizini mjesta događaja uočili dvije osobe za koje su posumnjali da se dovode u vezu s ovim događajem te ih priveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje koje je u tijeku – izvijestili su iz zagrebačke policije. Pri tome ne otkrivaju o kolikoj je materijalnoj šteti riječ.