Na nastavu zbog straha došlo samo dvoje od 18 učenika: Učenik ozlijedio učiteljicu, a onda se pojavio njegov otac…

Na nastavu zbog straha došlo samo dvoje od 18 učenika: Učenik ozlijedio učiteljicu, a onda se pojavio njegov otac…

Ravnatelj škole kazao je kako je to bila samo ‘kap koja je prelila čašu‘ te je slučaj prijavljen nadležnim institucijama

Gotovo cijeli razred jučer nije došao na nastavu u Osnovnu školu Tone Peruška u Puli zbog, kako neslužbeno doznaje Glas Istre, problematičnog ponašanja jednog učenika. Riječ je, naime, o jednom trećem razredu koji pohađa 18 učenika, od kojih se u ponedjeljak na nastavi pojavilo tek dvoje.

Jučerašnjem nedolasku na nastavu prethodio je događaj koji se odvio u četvrtak u razrednoj učionici, koji je, prema riječima ravnatelja škole Kristijana Cinkopana, bio “kap koja je prelila čašu” te je slučaj prijavljen nadležnim institucijama.

Učenik tog razreda navodno je ozlijedio učiteljicu i uništio dio školskog inventara, nakon čega je otac djeteta pozvan da dođe po njega u školu, te se nakon svega učiteljici unosio u lice i vikao pred ostalim učenicima pa je slučaj prijavljen policiji.

Glasnogovornica Policijske uprave istarske Suzana Sokač potvrdila je da je u četvrtak u prijepodnevnim satima, oko 11.30 sati, došlo do incidenta u školi, radi čega je protiv jednog roditelja, a kako neslužbeno doznajemo, riječ je o ocu od ranije problematičnog dječaka, podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, piše Glas Istre, prenosi Jutarnji.hr.